Acillllll!!!! Sahiplendiğim Kediyle Evdeki Nasıl Anlaşır?

Yokudur
Yokudur

352 Puan

Merhaba bugün yeni bir sahiplendik veteriner dün kısırlaştırdı bugün aldık eve getirdik. 1yaşında erkek bir scotish fold. Benim evdeki kedim de 5aylık dişi british shorthair. Daha 3saattir birlikteler ama birbirlerine tıslıyorlar nasil bir yol izlememiz gerekir?(Sahibi asabi agresif diye veterinere birakmis kimse sahiplenmiyordu mutsuz bir kedi diye aldik) ne yapmamız lazım? Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

5 CEVAP

Yokudur
Yokudur

352

@elifmuzeyyen bir anda paniğe kapıldık eşimle :( bizi de pek sevmedi mi anlayamadık arabada gelirken kendini sevdiriyordu şimdi yanıma yaklaşınca rahatsız olup bağrıyor. Ağrısı var belki bilmiyorum... :(

Yokudur
Yokudur

352

@elifmuzeyyen çok teşekkür ederimm

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Siz de demissiniz ya daha 3 saattir birlikteler diye 3 saatte alismalari mucize olur yani zamanla alisirlar ayni bahcelik alanda sayilari bir donem 20ye cikmis kedimiz vardi simdi daha azlar. Bazen hirlasip pati atiyorlar birbirlerine sert bi sekilde asla vurmadan hayir diyerek uzaklastiriyoruz birbirlerine zarar vermeden yasamayi öğrendiler

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Ay yok yok endişelenmeyin anliyorum sizi ben de kavga ettiklerinde çok üzülüyordum ama inanin alistilar yine belki birbirlerine bayilmiyorlar ama asla hirlasmalarina izin vermiyoruz çünkü bir tanesi dişi ayrica cok agresif herkese tisliyor falan siz kizdiginizi belirtin tabi yine hayir diyerek zamanla olacak bence :')

aleyn
aleyn

113859

hem ameliyat geçirmiş canı yanıyor, hem yeni bi ortama girmiş, girdiği ortamda oranın sahibi bi kedi var çok çok normal, gözetiminiz altında aynı odada olmalarını sağlayın yaralayıcı bi kavgaya girerlerse engelleyin, sevdikleri bi mamayı ayrı kaplara koyup birbirlerine yakın şekilde yemelerini sağlayın. birkaç haftadan birkaç aya kadar yolu var alışmanın. zamanla aralarında bi güç ve baskınlık dengesi kurulacak siz sadece bu süre zarfında birbirlerini yaralamalarına engel olmalısınız o kadar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 574 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR