Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Denizmavi11 sordu.
Sehrazad cevap verdi.
Merhaba arkadaşlar, ilk kedim umutu sahiplendiğim beri sadece 2 marka malt denedik. Bolovia ve hairlax
Umut bolovia nın daha paketi bitmeden malttan sıkıldı ve yemeyi reddetti. 1.5 senedir de her ikime kedime hairlax malt kullanıyordum. Kullandığım süre zarfında hiç tüy kusma problemleri olmuyordu, dışkılarından rahatça atıyorlardı. Zaten kısa tüylü tekir oldukları için böyle ahım şahım bir tüy problemimiz olmuyordu, düzenli de tarıyorum.
Hairlax ı sürekli gittiğimiz veterinerden temin ediyordum ama artık oradan genel anlamda kazıklandığımı hissettiğim için gitmeme kararı aldım.
Başka bir veterinere gidiyorum ama orada da hairlax yok bolovia var 😀
Bolovia alırım sorun değil ama umut yine mızmızlanır diye çekiniyorum
İnternette devamlı metapet reklamları karşıma çıkıyor, takip ettiğim bir kedi sayfası da kullanıyor. Güzel indirimi de olur 2.ürüne 1 tl gibi. Açıkcası beni cezbetti ama içerik olarak bilmediğim için kararsızım.
Bolovia ve hairlaxtan daha uygun bütçe olarak
Aranızda deneyen ya da içerik anlamında bilgi sahibi olan var mı
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.