14 Yaşında Minyatür Pincher Diş Dökülme Sorunu Hk.

gulsahbal
gulsahbal

389 Puan

Merhaba, köpeğimiz 14 yaşında erkek bir minyatür pincher. Köpeğimizin ciddi boyutta veteriner fobisi var. Veterinere gittiğimizde 3-4 kişi minicik köpeği zaptedemiyor. Daha önce ısırdığı İçin eldiven ile müdahale ettiler ve zaten hasta olan dişleri dayanamadı döküldü ve çok kanadı.
Veterinerimiz dişlerinin çekilmesi gerektiğini söyledi çünkü iltihaplı ve sallanır vaziyetteymiş. Fakat yaşlı olduğu İçin anestezi den sonra uyanamayabilir diyorlar. Bu şekilde yaşıyor ama tabii çektiği acıyı bilmiyoruz. Belli etmiyor sadece ağzından kötü koku geliyor ve bir süredir hapşurması var.
Aslında belki beklersek dişler kendi düşer ve hayatına bundan sonra dişsiz devam eder.
Anestezi riskini almak çok güç. Ayrıca bu işin maddi boyutu da bizi çok düşündürüyor çünkü sıkıntımız var. Siz olsanız ne yapardınız?


2 CEVAP

melikealgin
melikealgin

11545

Kıyamam cok uzuldum.Ama malesef ömürleri zaten o kadarcık.Anesteziye bulaşmayin bence dogal yollardan yaşamına devam etsin.Eminim ki siz ona cok iyi baktınız o cok şanslı bi kopek

gulsahbal
gulsahbal

389

Ayrıca 1 gözü de artık görmüyor. 2-3 aylıktan itibaren bizimle. Gözümüzün önünde yaşlandı ve hastalanıyor. O kadar zor ki :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 597 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR