2 Aylık Köpekte Çok Fazla Çiş Sorunu

Eagnor
Eagnor

228 Puan

Henüz 4 gün önce gelmiş 2 aylık bir köpeğim var. Evin kullanılmayan tuvaletine gazete serdik ve oraya yaptıkça ödül maması veriyoruz. Arada oraya gidip yapıyor, henüz kakasını hiç oraya yapmadı onu nasıl alıştırabilirim? Biliyorum henüz kaslarını tutamıyor fakat 2 dakikada bir çiş yapıyor. bir yeri siliyoruz gidiyor başka yere yapıyor. Bir sorunu mu var yoksa henüz alışma sürecinde diye mi bu kadar sık çişini yapıyor? Tavsiyeleriniz neler?

3 CEVAP

cdogali
cdogali

792

Köpeğiniz henüz çok küçük, bir bebeğe tuvalet eğitimi vermek ne kadar imkansızsa, bir köpek için de aynı. Büyüdükçe, doğru yönlendirme ile çişini kakasını doğru yerlere yapacaktır. Elbette nereye yaptığına karşı umursamaz olmayın, ancak köpeğinizden, yapabileceğinden fazlasını da beklemeyin.

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

Bi sorun yok .benim minikte öyle.evde her yerde pet serili.

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

Bi kere pede denk getirse kinciye başka bir yere yapıyor.sürekli çiş yapıyor.6. aya kadar yavş yavş alışır diyorlar.kasları gelişmediği için yapıyormuş.veterinerden çiş için damla alın o biraz olsun işe yarıyor sanki.siprey bizde hiç işe yaramadı otüzden damla alın yapmak istediği yere sık sık damlatin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 515 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR