Kedi Sahiplenme Konusunda Irk Önerisi ?

MsenX
MsenX

220 Puan

Merhaba arkadaşlar,


Dişi yavru kedi sahiplenmeyi düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz bir ırk varmıdır ? Eğitim konusunda hangi kedi türleri daha çabuk öğrenir. Tuvalet eğitimi hangi türlere kolay verilir ? Konu hakkında bilgisi olanlar kısaca bilgi verirse sevinirim.


İyi günler

7 CEVAP

arzzuguney
arzzuguney

246

Bütün kediler temel eğitimlerini içgüdüsel olarak alır zaten. Ama otur kalk yat gibi köpeğe öğretilen komutlar kediler kolay kolay öğrenmez. Bu onların genetik özellikleridir. Malum aslan ırkından geliyorlar size boyun eğmesini beklemeniz çokta doğru değil. Tuvalet, temizlenme gibi şeyleride kumu bir kez koklatarak her kediye öğretebilirsiniz. Tekir, sarman cinsi kediler biraz muzur ve kayfine düşkün oluyorlar. Calicolar çok kendini sevdirme meraklısı oluyorlar. bombay kedilerini burnundan kıl aldırmayıp çok oyuncu oluyorlar. ve sokaktaki tüm kediler bunların kırması olduğu için hepsi birbirinden güzel özellik taşıyorlar. Unutmayın hiç bir canlı mal değildir bu nedenle satın almayın sahiplenin. Şimdiden sizin için hayırlı olsun. Umarım yeni bebeğiniz size şans getirir. :)

MsenX
MsenX

220

Yorumunuz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Arzu hanım.


İyi günler

yavru ırk hatta yeni doğmuş yavrular barınakta belki birkaç tane

1453
1453

2637

siyam kedisi

balu
balu

1326

merhaba msnxar.sokakta buldum yaralıydı iyileştirdim,eğer isterseniz kısırlaştırmayıda ben üstlenirim.çiş eğitimi var.kucakta uyumayı ve oyunu seviyor.sarman yada ankara kedisi.adı balu resmi var sayfada.satın almayın lütfen.balu olmasada başka kedi sokaktan sahiplenin.size iyigünler.dilerim bir bebeği daha mutlu yuvaya kavuşturursunuz.

balu
balu

1326

merhaba msenx.sokakta buldum yaralıydı iyileştirdim,eğer isterseniz kısırlaştırmayıda ben üstlenirim.çiş eğitimi var.kucakta uyumayı ve oyunu seviyor.sarman yada ankara kedisi.adı balu resmi var sayfada.satın almayın lütfen.balu olmasada başka kedi sokaktan sahiplenin.size iyigünler.dilerim bir bebeği daha mutlu yuvaya kavuşturursunuz.

AyseMerr
AyseMerr

120

Siyam kedileri ck akıllıdır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1412 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR