Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
FlorTlsar sordu.
Nihannnnnn cevap verdi.
Herkese merhaba.
Bugün 7 aylık kedimle birlikte Ajet Antalya - İstanbul seferi gerçekleştirdik. Günler öncesinden çanta ölçüsü konusunda sıkıntı yaşadım, istedikleri şeffaf ve 233040 cm boyda çanta bulamadığımı, 23 cm'lik çanta olmadığı bildirdim ve tamam dediler. Bugün havalimanında pasaportunun fotoğrafı çekildi. Kimlik, çip ve kuduz aşısına bakıldı. Çanta ve kilogram ölçümü yapmadılar. 1 Ekim itibariyle THY ve Ajet uçuş öncesi veterinerden uçabilir raporu eklemiş koşullara. Bu bilgi beni bağlamaz dedim ve bir telefon görüşmesi sonrası kabul ettiler. Uçakta ilk başta iyiydi sonra hostes geldi ön koltuk altına sıkıştırmanız lazım yoksa uçamaz falan dediler ayak altına koyup hafif elimle çantaya bastırdım göstermelik. Tahliye anında kediyi uçakta bırakıp kendi can güvenliğinizi sağlayın ve çıkın kedi kalsın deyince hostes, niye sizde mi uçakta kalacaksınız dedim. Suratını asıp gitti.
Anladım kadarıyla uçuşlara evcil hayvan pek almak istemiyorlar. Dönüşte Pegasus deneyeceğim, umarım dönüş daha sıkıntısız olur.
Çantam 304040 cm.
Kime ait ajet
Öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yaklaşık 2 hafta sonra ben de kedimle uçak seyahati yapacağım. Uygun ölçülerde çantalar satılıyor bu arada. Ben internetten almıştım. Seyahatten 1 gün önce vetten seyahetine engel bir durum yoktur diye imza kaşe de alırım zaten thy istese de istemese de garanti olsun. Umarım herhangi bir sorun yaşamam.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorOnaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.