Köpek Eğitimi Ve Kalacak Yer.

atakanmede
atakanmede

230 Puan

Herkee merhabalar,


Öncelikle bir beagle sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum :) belirtmek istedim.


Konumuza gelecek olursam, ben normalde Freelance (Evden) çalışıyordum ve köpeğimizi yaklaşık 2 ay kadar önce sahiplendik herşey iyi güzel fakat gelişen Türkiye şartları maalesef hayat şartlarımızı gittikçe zorlaştırıyor ve bu sebeple de Freelancer olmaktan çıkıp artık sabit bir işe girmem gerektiği kararını verdim. Lakin tabiki burada şöyle bir sorun var karşımda evimizdeki bu küçük güzel kızımı hem eğitim (temel itaat) alabileceği hemde gün içerisinde kalabileceği bir yer arayışındayım. Onu vermek ya da bırakmak gibi bir niyetimiz asla olmadı, olamaz ama tabiki onunda bizim hayat standartlarımıza ayak uydurabilmesi için bu eğitimi ve belirli bir süre yani eğitimini aldıkdan sonra evde yalnız kalabilecek düzeye gelene kadar böyle bir ihtiyacımız oluştu. Bu konuda sizlerden alabileceğim fikir ve öneriler çok önemli rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?


Beylikdüzü/Beykent bölgesindeyim ve civarda ya da yakın bir çevrede olursa çok iyi olur ama yinede farklı önerilere açığım. Ayrıca fiyat konusunda da çok yüksek olmaması önemli sizinde anlayabileceğiniz gibi hayat şartlarının zorlaşmasından ötürü sabit bir işe giriyorum bu sebeplede maddi durum çok iç açıcı değil.


Herkese şimdiden çok teşekkür ederim yardımları için, iyi günler dilerim size ve güzel pet (çocuk)'lerinize.


Saygılarımla.


3 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kral Köpek Ailesi'nden konuyla ilgili yardım alabileceğinizi düşünüyorum. Şuradan iletişime geçebilirsiniz http://www.kralailesi.com/iletisim/
Bence Türkiye'de çok az bulunan köpeğin mutluluğu odaklı çalışan insanlar bence

atakanmede
atakanmede

230

Cevap için teşekkürler, farklı bilgilerle yardımcı olabileceklerden dönüş bekliyorum.

petokulu
petokulu

474

Merhabalar Pet Okulu olarak Profesyonel Köpek Eğitimi ve Köpek Oteli Hizmeti vermekteyiz. Bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 710 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR