Vetoskin Vitamin

fatmanuur42
fatmanuur42

2509 Puan

merhabalar bu vitamini hangi veterinerde bulabilirim :( :( yardım edin lütfeeen

7 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Kendi kendime araştırdım. Eğitimim yok, zaten lise öğrencisiyim. Ve evet, bilgiye dayalı olarak bazı yerlerde net ifadeler kullanırım. Bahsedilen ek besinin içeriğindeki vitamin, mineral ve yağ asitleri: omega 3 & 6, çinko ve B1, B2, B6, B7, B12 vitaminleri. Omega 3 ve 6'nın en iyi doğal kaynaklarından biri balık yağıdır (Alınan balık yağı doğal olmalı, Naturalis Adramys şişe balık yağını öneririm.). Bıldırcın yumurtası B-complex vitaminler açısından (özellikle 1,2,6,7,12) çok zengindir ve kediler için önemli olan diğer birçok besini de yüksek miktarda barındırır, mükemmel bir besin takviyesidir. Çiğ kabak çekirdeği hem çinko deposudur hem de anti-paraziter etkisiyle doğal bir iç parazit ilacıdır. Hem daha ucuz hem de doğal gıdalar varken sentetik şeylere dünyanın parasını vermeye gerek yok.

Feronia
Feronia

117611

Bunu nerede bulabileceğinizi bilmiyorum ama içeriğindeki tüm besin takviyelerini balık yağı, bıldırcın yumurtası ve kabak çekirdeği ile sağlayabilirsiniz.

mimimomo
mimimomo

12335

@feronia vallahi ibretle okuyorum, bravo : ) ve cok tesekkurler bilgilerinizi paylastiginiz icin : )

Kimsecik
Kimsecik

1439

Feronia da bu vitaminin içinde bulunanları bıldırcın yumurtası ,balık yağı ve çiğ kabak çekirdeği tozunu mamalarına katarak kedinize verirseniz aynı işi görür diyor ben araştırtmadım net bir şey söyliyemem feronia kadar beslenme konusunda araştırmam yok açıkcası bende merak ediyorum; feronia bununla ilgili bir eğitimin varmı yoksa kendi kendini mi geliştirdin bazı ifadelerindeki netlik bilgiye dayalı sanıyorum değilmi?

Feronia
Feronia

117611

Ben teşekkür ederim.

fatmanuur42
fatmanuur42

2509

NASIL YANİ

Kimsecik
Kimsecik

1439

Bunu vetertinerinizden isticeksiniz ilaç deposundan sipariş edip üstüne fark koyup size satıcak başka bir yerden bulamazsınız alamazsınız .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 10366 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR