Fikirlerinizi Bekliyorum 😔

Yoda8
Yoda8

941 Puan

Merhabalar herkese biraz detaylı yazacağım okuyacak olan herkese ayırdığı vakit için teşekkür ederim
Kedim yaklaşık 35 gündür yumuşak kaka yapıyor bunun dışında iştahı enerjisi iyi
1 hafta probiyotik kullandık sonraki 4 gün enterogermina çocuk kullandık geçmeyince 1 hafta kadar enterogermina çocuk+ viyo+ synbocure kullandık her gün. Değişiklik olmayınca dışkı tahlili ve hemogram bakıldı. Hemogram temiz dışkı tahlili isospora pozitif.
Bu arada 5 hekime yakın görüş aldım
10 gündür : sabahları flagyl 1.7cc + diafuryl 0.4cc , öğleden sonra viyo+synbocure verdim.
Ayrıca gastro mama ya geçtik.
Enterogermina çocuk da veriyordum onu kesince daha iyi geldiğini fark ettim.
Reenfeksiyon olmaması için kakasını takip ediyorum yaptığı an temizleyip kumunu boşaltıp kaynar suyla yıkıyorum. inanın saatlik alarmlarla uyuyorum 10 gündür.


Kaka kıvamı bu 10 günlük tedavi öncesi ve sonrası fotoğraflarda görebilirsiniz.
Bunun dışında bugün dışkı testinde parazitler ilk günküne göre azalmıştı.
Kaka kıvamı dışında bir sorunumuz olmadığı ve kakası da düzelmeye yaklaştığı için hekimimiz bugün antibiyotikleri sonlandıralım probiyotikle devam edelim dedi ve iç parazit hapini yeniledi 1 hafta sonra diğer dozunu da vereceğiz .
Benim aklıma yatmayan orada parazitlerin hala mevcut olması, direkt paraziti ortadan kaldırmaya yönelik bir tedavi vermememiz artık korkuyorum tekrar eski haline döner diye 😔 lütfen en ufak bir fikriniz varsa belirtin çok sevinirim.


Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap