Popoda Kan :(

Ozguu
Ozguu

4035 Puan

Merhabalar. İki gündür kedimin poposunda kan görüyorum yani sildiğimde baya baya peçeteye bulaşan bir kandan bahsediyorum. Kakasında da azcık kan vardı ben kakasındaki kandan dolayı popoya bulaştığını sanmıştım.
Fotoğrafını ekliyorum ne kadar belli olur bilemiyorum tabi…


Dün ilk defa gördüğümde hemen veterinerimize yazdım. Poposunun dışının kanadığını, ıkınmaktan ya da çok yalamaktan olabileceğini ve kokusuz bebek pudrası sürmemi söyledi.


Ancak zaten poposunu yalamayan bir kedi, kakası da sert değil ıkınmasını gerektirecek bir durum yok anlamadım :( 3 gün önce veterinerimize poposunun etrafındaki tüyleri tıraş ettirtmiştik kaka bulaşıyor diye ondan olabilir mi acaba? Ama neden 3 gün sonra kanamaya başlasın?


Böyle bir durumla daha önce karşılaşan varsa tavsiyeleri bekliyorum teşekkürler


2 CEVAP

GuldenBala
GuldenBala

2212

Bende kedimin popo kısmını tüyleri uuzn olduğu ve kendini temizleyemediği için traş ettiriyorum hatta bu hafta sonu aşı ve bu işlem için veterinere gideceğiz. Endişe ettim şimdi, acaba traş esnasında tahriş oldu da hayvan yalayarak o bölgeyi kanatmış olabilir mi? Veterinerime soracağım. Size de yazarım

Buluut
Buluut

13277

Geçmiş olsun kabızlık ve ishal durumunda kan oluyor ama sizin traş esnasında tahriş edilmiş olsa kaka da kan olmaz gibi geliyor. Birde popo altı sanki hafif şiş gibi resimde üst normal altta hafif şişlik var mı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap