Hangi Mamayı Vermeliyiz

Benim 2 tane british kedim şuna felicia yiyorlar yakın zamanda mama değiştiricem sizce en iyi mama hangisi nd mi royal canin british maması mı proplan mı ya da başka bi mama

7 CEVAP

Reyaura
Reyaura

15210

@bademkedicikArkadaş nedersek diyelim kafası almiyor hala rc kullaniyor hayvan deneyleri yapan bi firmanin mamasini kullanmaya utanmiyor bide insanlara öneriyor defalarca söylememize rağmen. Sonra hayvan severim diye ortada dolaniyar! Tek tek içerik araştır yazmış birde rcnin içeriğinin berbat oldugunu yüzbin defa söyledik burda açıp okumaya tenezzül bile etmemiş arkadaş kedine tavuk bacagi balik pulu ve şeker yedirmeye devam ediyorsun bari başkasına önerme!!

Feronia
Feronia

117611

Tek tek kontrol edip beğendiğiniz içerik bu mu?


Chicken by-product meal, brown rice, brewers rice, chicken fat, corn gluten meal, wheat gluten, corn, natural flavors, egg product, dried plain beet pulp, powdered cellulose, fish oil, vegetable oil, sodium silico aluminate, grain distillers dried yeast, sodium pyrophosphate, potassium chloride, psyllium seed husk, calcium carbonate, fructooligosaccharides, hydrolyzed yeast (source of betaglucans), choline chloride, vitamins [DL-alpha tocopherol acetate (source of vitamin E), L-ascorbyl-2-polyphosphate (source of vitamin C), niacin supplement, biotin, riboflavin supplement, D-calcium pantothenate, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), vitamin A acetate, thiamine mononitrate (vitamin B1), vitamin B12 supplement, folic acid, vitamin D3 supplement], taurine, salt, trace minerals [zinc proteinate, zinc oxide, manganese proteinate, ferrous sulfate, manganous oxide, copper sulfate, calcium iodate, sodium selenite, copper proteinate], L-lysine, marigold extract (Tagetes erecta L.), magnesium oxide, carotene, rosemary extract, preserved with mixed tocopherols and citric acid.


İçinde tek bir sağlıklı şey yok.

FarraigeXVIII
FarraigeXVIII

2432

Bademkedicik
Siz hepsinin içeriğini tek tek kontrol ettiniz ver royal caninde mi karar kıldınız? Trajikomik. Siz unutmuşsunuz ama hepsinin içeriğini bir kenara bırakıp en başta bakmanız gereken firmanın politikasıydı. Politika bir şey ifade ediyor mu?

FarraigeXVIII
FarraigeXVIII

2432

Royal canin ve proplan kesinlikle almayın. Orijen, acana alabilecek durumdaysanız bunları tercih edin daha düşük fiyatlı derseniz naturea, applaws, nd tahılsız, petcurean wildfield olabilir.

Feronia
Feronia

117611

Acana alabilirsiniz. Pahalı gelirse Now Fresh, Go! Tahılsız, Naturea, Applaws veya N&D düşük tahıllı.

Kimsecik
Kimsecik

1439

saydıklarınızdan nd kesinlikle.Beslenme konusunda açılan konulara bakın.

Simdi soyle bir aciklama yapayim burda sana tonlarca marka sunucaklardir ve sen cok kararsiz kalicaksin en iyisi..mama markasi olarak hepsinin icerigini tek tek kontrol et ve yorumlara kotu ve iyi hangisi sana uygun geliyorsa onu kullla bana sorarasan ben royal caninciyim..yillardir kullaniyorum benim ufakliga en iyi o fayda sagladi digerlerinin yanina yaklasmiyor...ama burda sorarasan rc icin bir suru yorum yapiliyor aldiris etmiyorum çünkü dedigim gibi benim ufakligin yedigi mama o...umarim yardimci olmusumdur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 576 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR