Kedi İçin Diş Fırçası

betulaltundal
betulaltundal

35470 Puan

2 yaşındaki kedimi sadece kuru mamayla beslememe rağmen arka dişlerinde sararmalar başladı. Temizlemek için diş fırçası alacağım, önerisi olan var mı? Bir de fırçalamak dışında sprey ve jeller gördüm ama işe yarıyor mu gerçekten çünkü kedimi tanıyorsam fırçayla parmağımı ağzına sokmama izin vermeyeceğine eminim :/

8 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

Bimdeki fırçayı zamanında ben de denemiştim ama diş etlerinde yaraya neden oldu sanki. En azından gözlemim öyle. Daha yumuşak bir fırça daha iyi olur.

Kimsecik
Kimsecik

1439

Fırçalatmıyabilir boşa almış olmayın bimden çocuk fırçası alın deneyin.
Gingivit ise vetin temizlemesi antibiyotikte verebiliyorlar.

betulaltundal
betulaltundal

35470

çok sarılık yok dişlerinde, kedimin de bir ağrısı sızısı şikayeti yok kontrol ettim ama önlem amaçlı ilerde çürümemesi için temizlemeyi düşünmüştüm ben. çocuk diş fırçasını bi deneyeyim yeterince küçüğünü bulursam.

burlo
burlo

4578

kedi macunları var internette. ben de aynı durumdan şikayetçiyim. hafif sararmalar var. suyuna katılan sıvılar var ama kedimin içeceğinden şüpheliyim. fırçadansa dediğim daha oluru var tabi. deneyeceğim.

burlo
burlo

4578

pippet kedi ağız bakım spreyi*

aleyn
aleyn

113859

bu bebekler için silikon parmak fırçalar var onlardan deneyebilirsiniz macun olarak da az karbonat ve hindistan cevizi yağı karışımını deneyebilirsiniz.

betulaltundal
betulaltundal

35470

suya katılan sıvılar maalesef olmaz çünkü musluktan içiyor illa su kabına alıştıramıyorum :/ spreyler işe yarıyordur umarım aşılar için veterinere gittiğimizde bi soracağım başka ne çözümü olabilir diye

Reyaura
Reyaura

15210

Internette makul fiyata kedi fircalari var kedilerin dişlerine özel yapılmış ince uzun bence onu sipariş vermesilisniz parmak dış fircasiyla zorlaniyorum fircalarken savaş versigimiz için ince uzun arka dişlerine rahatlikla ulasabilen dış fircalari var tavsiye ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 564 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR