Kedi Yarası

hilalbarug
hilalbarug

666 Puan

Aaz önce fotoğraflar yüklenmemiş tekrar paylaşıyorum :(


10 CEVAP

Ozguu
Ozguu

11842

Alerji gibi sanki. Bazı markaların mamalarında Hipoalerjenik dense bile içindeki bir ürünün çok hassas kedilerde alerjiyi tetikleyebildiğini okumuştum birkaç yerde. veterinerinize sorabildiniz mi o ne diyor?

hilalbarug
hilalbarug

666

veterinerimiz de hypoallergenic mamaya gecmemizi soyledi ama goturme sansimiz olmadi onlarda simdilik fotograftan gördü en kisa zamanda götüreceğiz :(

Ozguu
Ozguu

11842

Hangi markayı kullanıyorsunuz ya da ne kadar süredir hypo mama kullanıyorsunuz

hilalbarug
hilalbarug

666

felicia maalesef, cok iyi bir mama degil yaklasik 3 4 ayi gecmistir ama maalesef su an daha iyi bir markaya gecemiyorum maddi sıkıntılardan

Ozguu
Ozguu

11842

Britcare hypoallergenic bakabilirsiniz larvalı ördekli vs. mama sitelerinde çoğu zaman indirimli oluyor ve kullananlar içeriğinin temiz olduğunu söylüyorlardı. Sadece bazı kedilerde ishal durumu yapıyormuş, kendi mamasından bu mamaya geçişi yavaş ve uzun tutarsanız bi sıkıntı yaşamazsınız herhalde.

hilalbarug
hilalbarug

666

çok teşekkür ediyorum bakacağım sağolun

Nihannnnnn
Nihannnnnn

10675

Bizde de aynı oldu bir veteriner mantar dedi ekosilin çilesi çektirdi boşuna başka veterinere götürdük Orijen yiyordu fazla gelmiş. Mama dan dolayı olmuş. Virbac Derma 1 e geçtik bu sürede kuru mama harici hiçbişey vermedik. Birde Derma sprey verdi geçti çok şükür. Sizinde alerjik olabilir aynısıydı bizimde

Buluut
Buluut

14598

Evet britcare lavralıya bakabilirsiniz alerjenleri en az olan hipoalerjenik mama. Bana da alerjik gibi geldi yine de mor ışıkla bakılmalı mantar olma ihtimalinden. Mantarsa da hipoalerjenik mama daha iyi gelir. Felicia hangi aromasını veriyorsunuz. En az 2 ay hipoalerjenik mama su dışında bir şey vermeyin bunları veterinerde gidince söyler iyileşme bitene kadar yaş mama, ödül maması yasaklanıyor.

Buluut
Buluut

14598

Şimdi önceki sorunuza bakarken kulaklarda ki kaşıntı kızarıklık sorunuzu görünce alerjik olma ihtimali çok daha baskın.

hilalbarug
hilalbarug

666

Önerileriniz için herkese çok teşekkür ederim alerjikmis ilaca basladik ❤

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap