Kedi Mama Önerisi

absefer
absefer

230 Puan

Merhaba,
1 yaşına giren kedime fiyatı uygun ve sağlıklı mama arıyorum.. 12 ay boyunca Royal canin kitten ile beslendi. Şimdi yetişkin mamaya gecmemiz lazım ancak son döviz kurları artışı sonrası mamalar iyice pahalandi. Kedimize özenle bakıyoruz aşıları sürekli kontrolü her şeyi dört dörtlük. Yine de mama konusunda fiyatı sıkıntı etmem ancak bu aralar maddi olarak zorda olduğumuz için fiyat konusunda uygun olan mama arayışına geçtim. Bunda çok ucuz davranip sağlık problemi yaşamasını istemem. Kısacası hem sağlıklı hem fiyat konusunda mama önerilerinizi bekliyorum. Royal canin, hills, sanabelle'yi fiyat ve uygunluk olarak araştırdım başka önerilere açığım. Felicia adlı bir mama var bu nasıldır?

4 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Profine ile Proline'ı karıştırmayın bu arada. Önerdiğim Profine.

Mayis1
Mayis1

12715

RC, hills, proplan alıp paranı çöpe atma. Proline, matisse daha uygun fiyatlıdır. Orta kalitede bir mama

Feronia
Feronia

117611

RC, ProPlan, Hill's konusunda katılıyorum.


Applaws öneririm. Profine veya Brit Care de alabilirsiniz. Daha uyguna da Go!, Sanabelle, Exclusion, Bozita, Matisse alabilirsiniz.

gulsaha
gulsaha

3503

Hem uygun hemde içeriği iyi olsun diyorsanız golosi öneriyorum. Fiyatına bakarak önyargılı yaklaşmayın bence. Bir kaç veteriner arkadaşla görüşüp içeriği nasıl olmalı diye arastırıp içeriği güzel olarak bulup kullandığım bir mama. şiddetle tavsiye ediyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 650 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR