Sokakta Yaralı Ve Yardıma Muhtaç Bir Hayvan Görseniz Ne Yaparsınız?

guineapigela
guineapigela

119533 Puan

Kedi veya kopek gordununuz yarali,aç yavru veya yetiskin farketmez


Cevaplari merak ediyorum.

4 CEVAP

Nurada
Nurada

2746

Maalesef geçen gün başıma gelen. Tanıdığım veterineri aradım hemen. Çok masraf olacağını söyledi. Öğrenciyim karşılayamazdım. Belediyenin ambulansını aradım. Aramaz olaydım dün kaybettik kediyi..

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Alip kendi imkanlarimizla veterinere götürüyoruz biz ama daha ağır bir tedavi gerektiriyorsa belediyenin veterinerlik hizmetlerini arıyoruz ekipler gelip arıyorlar daha sonra da durumlarını takip ediyoruz. Bu sekilde

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Aç yavru veya yetişkin olunca yine kolay karinlarini doyurabiliyoruz o anlik bile olsa.. Ama yarali hasta olanlar da çok zor oluyor. Bazen yerlerde hayvan ambulansi uygulamasi var diyecektim ki @Nurada o da bin beter belli ki..

aycacat
aycacat

247

Bu konu çok can sıkıcı, Eyüp'te her tarafa asılı hayvan ambulansı reklamları ama kaç kere aradımsa o uygulama artık yok deniyor. Zaten belediyeyi hangi konuda olursa olsun aradığınızda bir sövmedikleri kalıyor. Bahçedeki yaralı kediyi gelip almaları için aramadık yer kalmadı. En sonunda 6-7 saat sonra bir belediye barınağı gönüllüsü gelip aldı motorla, ona şükür ettik. Gerçekten aramadigim yer kalmadı o gün, kime sorduysam o konuyla biz ilgilenmiyoruz dediler. Tekrar böyle bir durum olursa ne yapacağım hiç bilmiyorum doğrusu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 508 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR