Kedi Sahibini Seçer Mi?

Ezgikitty
Ezgikitty

974 Puan

Arkadaşlar kedinin özellikle bir insani sahip olarak sectigi,sevdigi dogru mu? Sizin hic böyle bir tecrübeniz oldu mu?

6 CEVAP

Friolero
Friolero

12756

Evet bizim yazlıkta bi kedi vardı. Birgün baktık balkondaki salıncakta uyuyor. Hiç dokunmadık. Günlerce hergün gelip o salıncakta uyudu. Sonra yavaş yavaşa eve sızmaya başladı. ama sık sık da ortalıktan kayboluyordu.


Sonra baktık kedi bütün SİTEYİ seçmiş, sadece bizi değil. Herkesin evine hergün 1er 2şer saat muhakkak uğruyormuş.


Öyle işte. Bu da böyle bi anım.

Friolero
Friolero

12756

Hayır zaten kedi özgür ruhlu :d sitede de herkes seviyor. Sürekli besliyorlar. Ama bi ingiliz sürekli evine alıp dolaşmasına izin veriyormuş diye duymuştum. Zaten sıcak bir yer. Kışın da site içinde çok sorun yaşadığını sanmıyorum.


Ama bahsettiğiniz şey gibi bir şey yaşayan arkadaşım oldu. Sürekli kedi sahiplenmek istiyordu. Ama bekar ve erkek olduğu için kimse güvenip vermedi. Sonra bir gün kapısının önünde yavru kedi buldu ama almadı eve annesi gelir diye. Bekledi günlerce, annesi gelmeyince de aldı. Şimdi o kadar güzel bakıyor ki kediye. Gerçekten ben bile beklemiyordum :)


Yani böyle kedinin de sahip seçtiği durumlar oluyor :)

Ezgikitty
Ezgikitty

974

Ayy o da çok güzel bir tesadüf olmus :) benim de bir akrabam var bir kedi besliyordu arada kedi arka bahcede mutfak kapısı acık kaldıgı anda çaktırmadan girip koltukta uyuyormus :) hastalanınca falan da hep geldi cama vurdu.Hamileliginde evde dogurmya calisti falan.Çok sevimli oluyorlar.:)

ursaminor
ursaminor

116511

Bizde olay tam böyle gelişti... profilde yazıyor :)


https://sosyal.petlebi.com/u/ursaminor/12946

Ezgikitty
Ezgikitty

974

Ahahahahah o da iyiymiş mekan rahat geldiyse demek ki :D Sahiplenen oldu mu peki sonra onu?

cakil19921
cakil19921

115144

Bence her kedi icin gecerli degil ben ikinci kedim milayi ilk zamanlar sahiplendirmek icin eve aldim asilarini ic dis yaptirdim verdim lakin mila hanim bize o kadar alismiski orda depresyon sonucu bize geldi ve evin kapisi calinca actigimda hemen ayagimin oraya geldi ve surtunmeye basladi ve hemen paytaga kost ve oyun oynamaya basladi tabi biz sonra bu bicirigi birakamadik iyikide bizimle emin olun hayatta en guzel sey bir kedinin sizi uyurken mirildayarak sizi yalayip isirmasi ve emin olun onlarla oyle bag kuruyorsunki benim paytagim dogum sancilari baslayinca beni miyavlayarak uyandirmisti ve o kucuk dogum heycani cok guzel yani annane oluyorum niye sevinmeyim bir kediye boyle guven kazandirmak cok onemli benim icin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6590 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR