Yavru Köpekte Tuvalet Eğitimi

kedilerim2018
kedilerim2018

117665 Puan

arkadaşlar 3.5 aylık yavru cocer ım var.kakasını pede yapıyor fakat çişini inatla rasgele yapıyor ve üzerine basıp yürüyor.hergün ev temizliği yapıyorum..fakat zorlanıyorum bazen.biliyorum henüz küçük.fakat kakasını öğrendi niye çişini başka yere yapıyor anlamıyorum.

4 CEVAP

Kimsecik
Kimsecik

1439

genel kanı 6 aya kadar tutamadığı hususunda 6. aydan sonra daha rahart tutacaktır ama tabi şuan hep böyle gidicek gibi gelir size ama öyle değil normal karşılayın.Çocuk gibiler 2 yaşındaki çocuğa her sözünüzü dinletebiliyormusunuz hayır anlasa dahi istediğini yapıyor onun gibi birde siz evdeyken farklı siz yokken farklıdır siz evde oldukça daha olumlu neticeler alırsınız.Yeterince egzersiz oyun ve gezinti ilacı sizin için problemler minimilize olur bu unsurlar ile.

Kimsecik
Kimsecik

1439

Tutarsızlık oluyor yavru tutamadığı için geldiği gibi yapıyordur yada biraz tutuyor sonra bırakıyor :)
Su koyuveriyor diyorlarya hani ... :)

Kimsecik
Kimsecik

1439

Çaresi sık sık dışarı çıkarmak sizde çalışıyorsunuz bildiğim kadarıyla ozaman büyüyene kadar geniş alana bırakmayın bir odada kalsın siz yine pedi koyun.

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

evet çalışıyorum.biliyorsunuz kedilerimde var.köpeğim ben yokken çok bağırıyor diye kediler ile köpeğime bir oda ayarladım .arkadaşları varken fazla bağırmıyor.o sorunu çözdük .kaka olayınıda %90 çzdük.fakat bu çiş olayında inat ediyor .pet yanında gidiyor pedin dışına yapıyor.sizce kaç aylıkken düzene girer .yani düzenli pedine yapsa razıyım .dışarı olayını zamanla öğrenicek zaten.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 527 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR