Kedisi İçin Furminator Tarak Kullanan Var Mı ?

Balimbesiktas
Balimbesiktas

1132 Puan

Merhaba, uzun tüylü 2 kedim var ve bu günlerde evde tyü yumakları oluşuyor temizliğe ragmen ertesi gün oluyor çünkü ikisi oyun oynarken birbirlerini tabiri caizse yoluyorlar :) tutam tutam tüyler evde geziyor oluyor sabahları yada akşam eve gittiğimde. dert değil beni rahatsız etmiyor ama, temizlik yapamadığım da ortalık biraz fena karışıyor, tüyleri kestirme taraftarı değilim, bir kez mecbur kalıp yaptım ve kedim mantar oldu...


Araştırırken furminator diye bir tarak çeşidiyle karşılaştım, en azından tüyleri kısalttığını, dökülmek üzere olan tüyleri alarak toparladığını söylüyor ancak tabi hiç bir tecrübem yok. kullanan veya bu tüy sorununa çözümü olan var mıdır ? Dediğim gibi tüylerini kestirmeyi , narkoz vermeyi asla istemiyorum.


5 CEVAP

3kedili
3kedili

1918

Ben uzun zamandir bu taraktan kullaniyorum. Memnumum ama cok bastirmamak gerekiyor o zaman taramaktan cok yoluyor.

gulsaha
gulsaha

3503

Benimde kedim uzun tüylü şuan kullanıyorum diğer taraklara göre bir tık fazla memnunum ama aman aman bir değişme olmuyor. Eldiven kadar falan topluyor

Merhaba biz de aldık iki kedim var ama sevmedik kedilerim rahatsız oldu onunla taranmayı sevmedi ve biraz tüylerini koparıyor.

Balimbesiktas
Balimbesiktas

1132

hmm ozaman değerlendirmeye almıyorum... kedim taranırken bile zor duruyo zaten... cevap için teşşkürler

Elifoo
Elifoo

10743

Ben de yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, bizim velet de çok hoşlanmıyor taraktan ama bunu kullandığımdan beri taranmayı sever hale geldi. Sadece 15 günde bir yapmaya ve yaparken de çok fazla bastırmamaya dikkat ediyorum. Malzemesi baya sert çünkü ponçik derisine bir şey olabilir..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 500 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81661 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR