En İyi Kedi Kumu Hangisi?

gulsaha
gulsaha

3503 Puan

Yanlış kedi kumu kullanımı kedide bir çok hastalığa neden oluyormuş.Bir çok yorum yazı makale okudum ama tatmin olmadım.Tek kafama yatan konu kalın taneli topaklaşan bentonit parfümlü falan olması. Sizin severek kullandığınız zararsız olduğunu düşündüğünüz içinize sinen bir marka var mı?

35 CEVAP

Patilerinin tahriş olası bence kullandığınız kumla alakalı olabilir. Tigerino kedi kumunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Neredeyse sıfır tozuma ve topaklanması da çok çok iyi bir kum. Ever clean la birlikte şu an piyasadaki en iyi kum. Malesef döviz kurlarından dolayı bu ara fiyatı baya yüksek ama bence değer.

Ares07
Ares07

2607

Ama o da kedilere çok zararlı. Hem de bazı kediler onun kum olduğunu anlamıyor ve dışarı yapıyor.

balinannesi
balinannesi

938

Bilmiyorum kediden kediye değişiyor olabilir veya kedini yediği mamaya göre dışkı ve idrar kokusunda değişiklik oluşabilir. Düzenli olarak çişini ve özellikle kakasını alınca koku olayı engelleniyor ama ben şu an kullandığım sanicatten memnunum koku oluşmuyor tozutmuyor lavantalı olanı.. Kristal kum kullanan kalmamıştır zaten çok zararlı kanserojen maddelerden üretiliyor.

Ares07
Ares07

2607

quick marsilya sabunlu ince taneli

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Ben Ever Clean kullanıyordum çok memnundum fakat hayvan deneyi yapıldığını öğrendim bu siteden bir arkadaş yazmıştı o yüzden artık kullanmayı düşünmüyorum. Bir defa da Tigerino kullandım Ever Clean kadar olmasa da memnun kaldım. İkisi de ince taneli topaklaşan tozsuz ve kokusuz ama zararları konusunda çok bilgim yok.

ben şok marketten aldım lindo cat bentonit asla tozutma yok ve hiçbir şekilde koku olmuyor

evt hatta yaptıktan sonra oda parfüm kokuyor hem fiyatıda uygun şok marketen 15,99 a temin edebilirsiniz

Ares07
Ares07

2607

Benim de quick konusunda hiç bir sorunum olmadı. Tozutma yok. Topaklanma süper. Zaten ince tanelisi ince değil tam. Karışık gibi. Dağılmıyor da. Kokusunu da gerçekten çok beğeniyorum. Bir kaç farklı marka denedim. Hiç memnun kalmadım. Quick marsilya sabunludan hiç şaşmam artık. Kesinlikle öneriyorum. Benim kedimin derisi çok hassas. Tavuklu mama hemen alerji yapıyor mesela. Ama bu kumda hiç sorun yaşamadım

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Ben de Şok marketten London Kedi kumu aldım ve inanamayacağınız şekilde koktu ev.

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Proline öneririm (kullandım)

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Bu Linktekini alın bence olay direk çözülsün

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Lindo dan sonra Proline cennetten düşmüş gibi hem de daha ucuz Lindo 16 lira 5 litresi. Proline 40 lira 20 litresi. (Benim aldığım yerde) Proline da koku %0 hatta %-999 yani :D tozutma biraz var, ama paketin dibine geldiğinde oluyor baya.

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Yani kedi kumu deneye deneye çünkü kediden kediye de değişiyor koku yapması ve topaklanmasi

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Benim kullandığım Tigerino Canada Sensitive

balinannesi
balinannesi

938

Ever clean kullanıyordum fiyatı tavan bir daha da asla almam kazıklıyorlar resmen insanı enayi yerine koymak. Sanicat ince taneli bentonit kum lavanta kokulusunu kullanıyorum ben uzun süre ever clean kullansam da hiç bi fark göremiyorum çok azdır belki o da farkedilecrk bişey değil:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1881 Görüntüleme
  • 35 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR