Virbac Tanecik Farkı Bir Bakar Mısınız?

KajuBeycim
KajuBeycim

13250 Puan

Virbac hipoalerjenik mama kullanıyoruz üstteki yeni mama taneler daha şişik ve rengi biraz daha açık alttaki eski mama daha koyu ve basık. Bu şekilde farklar oluyor mu bu markada?


8 CEVAP

Buluut
Buluut

14422

Acaba basık ve koyu renk olan eski mamamıydı yani yenilenmiş paket değil de eski paketmiydi çünkü bizim virbac şuan ki yeni gibi şişik ama sadece koyu renk. 2 kere 7 kilo virbac somonlu aldım mama taneleri farklı değildi.

KajuBeycim
KajuBeycim

13250

Basık ve koyu olan biten mamamız diğeri yeni ama ikisinin de paketleri aynı, yenilenmiş paket değil

karanehir35
karanehir35

706

Virvac'tan bugün beni aradılar. Formüllerimizde ve ambalajlarımızda değişiklik yaptık dediler. Patates nişastası yerine pirinç nişastasına geçtik yeni mamalarda. Bir de kediler tüy kusmasın diye malt vitaminler ekledik dediler.


Bunlardan dolayı yeni mamaların görüntüsünde farklılıklar olabilir.

Buluut
Buluut

14422

Bence eski mama da sıkıntı var:/

KajuBeycim
KajuBeycim

13250

karanehir35 bu firma bir bana dönmüyor sanırım... aldığım mama eski mamamla paketi aynı, web sitede böyle gözüküyor yenilenen mamalar gibi yenisinin fotosu yok sanırım benim aldığım bu seri eski tip devam ediyor https://tr.virbac.com/products/beslenme/hypoallergy-cat-food

KajuBeycim
KajuBeycim

13250

karanehir35 Nasıl ulaşabiliyorsunuz ? Ben mail atıyorum dönmüyorlar iletişim nosu da yok

karanehir35
karanehir35

706

@KajuBeycim
Ben size bizzat numarasını (05386480626) vereyim. Çok ilgili bir kişi. İstediğiniz zaman arayabilirsiniz dedi.


Bana RC'nin N&D'nin ya da Virbac'ın dönme sebebi, aynı zamanda bu firmaların yurtdışı merkezlerine attığım mailler. Onların yönlendirmesi ile dönüyor bana bizimkiler. Yoksa hiç dönmezler.

KajuBeycim
KajuBeycim

13250

Çok teşekkürler mailime dönmezlerse arayacağım. Az önce ben de yurt dışı temsilciliklere mail atmıştım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap