Apartman Dairesinde Bakabileceğim Bir Dost :)

ben uzun zamandır köpek sahiplenmek istiyorum ama apartmanda yaşadığım için ona uygun bi ortam sağlayamamaktan korkuyorum açıkcası . sizce apartman hayatına en kolay uyum sağlayabilecek köpek ırkı hangisi ?

7 CEVAP

Alicveben
Alicveben

12941

Küçük ırklar daha uygun olabilir chihuahua çok yanıltıcı çünkü çok gürültülü köpekler evde beagle uygun olabilir (lütfen köpeğimiz cins olucak diye pet shoplardan yada bu kirli ticareti yapan hiç bir yerden almayın bu sitedede bir sürü ilan var köpek barinaklarınada uğrayabiliriniz)

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

küçük ırk olarak pug,chihuahua,pomerinian gibi köpekler olabilir büyük ırk olarak ise golden,alman kurdu,çatalburun,pointer,beagle olabilir :) ben çatalburun besliyorum ve bakımı çok rahat

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Barınaklardan gelişimi durmuş bir dost kurtarın bence. Ne kadar küçük olsalar da kalplerindeki sevgi o kadar fazla. Eğer barınaklardan böyle bir dost bulamazsanız ben size Jack Russel Terrier cinsini sahiplenmenizi öneririm. Bu sitede de ilanları var. Linkini koyarım. (Para ile satılmayan bir dost sahiplenin, para ile satılıyorsa şikayet edin lütfen) İlan linki—> https://sosyal.petlebi.com/kopek-ilanlari-istanbul/jack-russell-terrier

EMRAH12
EMRAH12

103399

Pug olabilir

poomerian boo chow chow chihuahua terier golden

king charles cavalier de tavsiye ederim. iyi huyludur küçük ırk olması da apartman ortamına uygundur. Genelde sessiz sakin bir dostumuzdur :)

Heathcliff
Heathcliff

2710

Maltese,Schanuzer,Cocker,Cavalier King Charles Spaniel,

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 726 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR