Çok Acil Yardım !!!

ecedalin
ecedalin

837 Puan

Merhabalar kedim şeker kızgınlıktaydı . Yaklaşık 2 veya 3 gün önce yatağında kahverengi bir sıvı gördüm. Nedendir acaba ?? Kedime internetteki yöntemleri uyguladım. Fakat kendini sanırım hamile sanıyor yada geçen seferki kedi ben görmeden onunla çiftleşmiş . Davranışları hırçınlaştı , göbeğine ellettirmiyor . Yaklaşık 1 haftaya ultrasona gideceğiz . Umarım hamile değildir. Eğer hamile olsaydı hala kızgınlıkta olur muydu ?

3 CEVAP

gulsaha
gulsaha

3503

Hamile kalınca kizginlik durumu bitiyor diye biliyorum. Ama kediden kediye değişiklik gösterir mi bilmiyorum

Reyaura
Reyaura

15210

Hamile kaldiginda kızgınlığı devam eder ama kaldiysa eğer henüz karnini eletmeme gibi bi durum olmaz o karni belirginleştiginde oluyor

Kimsecik
Kimsecik

1439

Kedilerim hamile kaldığında karnını elletmemeyi bırakın tam tersi sevelim okşuyalım diye karınlarını açıyor yatıyorlardı bence elletmeme durumu tamamen efsane yavrulara dokunursan kabul etmez mevzusuda saçma benim elime doğpdular ilk günden 2 aylık olana kadar hergün en az 2-3 kez herbirini aldım durumlarını inceledim kedilerimde gördü ve hiç biri yavrusundsan vazgeçmedi bence doğru bilinen yanlışlar çok hamileysede bir döneme kadar miyavlama oLUR.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 518 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR