Composure Sakinleştirici

semih85
semih85

2719 Puan

Merhabalar; bugün kedimin kuduz aşısı vardı ve yine olaylı bir veteriner günü geçirdik. Veterinerimiz bu tableti önerdi kullanıp sonuç aldığımız hırçın kediler var dedi. Aranızda kullanan yada bilgisi olan var ise fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Bu arada kedimin bir vaşak kadar vahşi olduğunu düşünün :)))))

4 CEVAP

melikealgin
melikealgin

11545

Hahaah :D bizimki de bazen o kadar vahsi olabiliyo ama ilac kullanmayın bence bi sure sonra duruluyolar

semih85
semih85

2719

valla kendisi 15 aylık ama hiç durulma belirtisi yok :)) akrabalarımız evimize gelemez oldular :)) Bu arada ilaç değil anladığım kadarıyla bitkisel içerikli bir takviyeymiş. Baya baktım internetten ama kullanıcı yorumu bulamadım.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492

Merhaba söylediğiniz ilacı bilmiyorum ama bende bugün yolculuk için bi sakinleştirici aldım adı 'pet calm' içeriği bitkisel lavanta kedi otu özü fesleğen vb gibi.. Daha beterleri varmış Allaamm :D

2 sene sonra cevap yazmış oluyorum ama biz 2 kedimizede başladık veteriner tavsiyesiyle. 2side zor koşullardan kurtardığımız çocuklar olduğu için sorun yaşıyorduk. İlaç olmasa bile doğru dozda düzenli kullanım gerekiyor sonuç almak için. 10. günümüzdeyiz ve biz sonuç almaya başladık. Gitgide daha uysal ve özgüvenli olduklarını görüyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3435 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR