Merhabalar, Cins Yavru Kedi Sahibi Nasıl Olabilirim?

WannaPet
WannaPet

166 Puan

Kendi evime çıkıp bir kedi sahip olmayı her zaman istemişimdir. Şimdi kendi evime çıkabildim ve uzun yıllar bakacağım cins yavru bir kedi sahibi olmak istiyorum. İstanbulda yaşıyorum ve cins yavru kedileri nasıl ve nereden bulabiliceğimi bilmiyorum. Güvenilir ve kedilerin zarar görmemiş olması önemli. Düşündüğüm cinsler var ama daha netleşemedim. Bilgili olan bir kimseler varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

13 CEVAP

minipati
minipati

2203

petshoplardan bir maaş fiyatında cins kedi almanız yerine barınaklardan ya da bu sitedeki ilanlardan bir kediyi ücretsiz sahiplenmenizi öneririm. hem bir can kurtarmış olursunuz hem de kendinize arkadaş edinirsiniz.

Yumak96
Yumak96

3143

Sokakta tatlış kedi mi yok?
Onlar daha mı vahşi?
Soğukta aç susuz yaralı sağlıksız bırakmaya devam edin onları gidin parayla alın ticareti artırın.

Tavsiyem kendi huyunuza uyumlu bir kedi alın. Örneğin çok tembel bir insansınız. İran kedisi tam size göre ! Kediyi alın haftada 4-5 kere falan tarayın yemeğini suyunu koyun. Hayvan kendi kendine bile yaşar o derece tembel. Ancak normal hareketli bir kedi istiyorsanız Scotish Fold tavsiye ederim. Ancak bu çok önemli bir karar olduğu için bu kararı kendi yaşam tarzınızı değerlendirerek almanızı tavsiye ederim :) İyi günler :)

defne
defne

2365

En normali sokak kedisi çok tatlılar ve neşeliler barınakta alabilirsin ama ırk istiyorsan ben pek bilmediğim için bişe demiyim;)

tnmn
tnmn

99

cins kedi nedir? çocuğum olsun istiyorum ama kaşı kara gözü yeşil olsun gibi birşey bu.kusura bakmayın yanlışta anlamayın ama hayvan ticaretini bu şekilde desteklemeyin.hayvan seviyorsanız seviyorsunuzdur cinsi ırkı olmaz.sokaktan beğendiğini al götür.illa küçük olsun dersen onu da sokaktan bulursun nette dolu ilan var.ve barınaklar hınca hınç dolu.

Yumak96
Yumak96

3143

Parayla almada ne alıyosan al, parayla beden alırsın ruh alamazsın.

kedi_sever
kedi_sever

414

bence cins kedi almana gerek yok sokakta bakılmaya ihtiyacı olan çok kedi var ama cins kedi alıcaksan siyam al tüy sorunu pek yaşanmaz , sahibini çok sever ve asla sahibine tırnak çıkarmaz , köpek gibide eğitebilirsin , onla iyi anlaşırsın bazı cins kedileri ücretsizdr veriyolar onlara da bakmalısın

kedi_sever
kedi_sever

414

kedi sahiplendirme siteleri var hem ücretsiz veriyolar ordan alman daha iyi olur

sevenaelif
sevenaelif

415

Bnce de kendi özelliklerinize göre bir yavru kedi alın böylece ikinizinde canı sıkılmaz :) eğer tam zıttın bi kedi sahiplenirsen ne seni dinler ne de iyi vakit geçirebilirsiniz :)

selinjsj
selinjsj

272

Bende istiyorum

Ücretsiz cins kedi alman neredeyse imkansız. Dolayısıyla bu iş bir ticaret konusu ve bir canlı üzerinden bu denli bir ticarete katkı sağlamamanı öneririm.

kedi_sever
kedi_sever

414

bence cins almana gerek yok sokakta ihtiyacı olan kediler var ama illa cins kedi almak istiyorsan siyam kedisi alabilirsin

mlkbks
mlkbks

2060

Yapma arkadaşım ya sokaklar onca yetimle doluyken petshoplara para kazandırma,ne sekilde uretiliyorlar biraz araştır eminim cins isteginden vazgececeksin,illede cins diyorsan hevesle alinip atilan cins pisilerde cok,onlarada yuva olabilirsin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3183 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR