

















































































































































Merak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Merhaba. Normalde immun 44 kullanıyorum. Memnunum fakat alternatiflere de bakıp almak istiyorum . Önerisi olan var mı
Ben olsam immun 44 kullanmazdım. İçeriğini incelediğimde beta glukan içermediğini görüyorum. Bağışıklık için ilk dikkat edilmesi gereken madde beta glukandır. Bir hekimde öyle demişti. Bizde bir dönem mantarı varken eczanelerde satilan bir şurubu kullanmıştık bağışıklığına hiçbir etki etmemişti. Sonra hekim değişikliğe gidip vetomune verdi bağışıklığı 20 gün gibi bir sürede artış gösterdi. Insanlar için olan ürünlerde hayvanlara yaramıyor olabilir. Bence kliniklerden bağışıklık takviyesi alabilirseniz daha iyi olur.
Vetomune, vetqqom, vetriline markalarını tavsiye ederim
Minigimm cevabınız için teşekkür ederim. Ben uzun süredir kullanıyorum memnunum ama dediğiniz gibi beta gkukan olan kullansam daha etkili olacak belki. Yazdığınız ürünleri inceleyeceğim.
Minigimm yazdığınız ürünlere baktım fiyatları çok yüksek. 1500tl civarında. İmmun 44 veya imuneks yine veteriner önerisiyle almıştım. İçinde beta gkukan olsun istiyorsanız imunekste var.
Malesef klinik ürünleri pahalı ve ne yazık ki uygun olan daha cezbedici oluyor günümüz türkiyesinde. Ama şöyle bir şey var ki içerikleri karşılaştırdığımda vetomuneyi bulamadim ama vetriline ın beta glukan oranı 2 ml için 20 mg derken imuneks şurupta 10 ml için 20 mg beta glukan içerir diyor. 5 ml de ise 10 mg beta glukan içerir diyor. 5 ml 1 ölçek şurup yaparken 10 ml 2 ölçek şurup diyor. Tek seferde alacağı beta glukan oranı düşük oluyor. Ve şişeyi görünce hatırladım bizde imuneks kullanmıştık mantar dönemi hekim bagisikliginin yukselmediğini görünce vetomune vermişti. O yüzden dedim birazda insanlar için olan ürünler hayvanlar için olmuyor sanırım diye. Ama sizde bu şuruplar olumlu sonuçlanıyorsa kan tahlilinde bağışıklık değerini iyi görüyorsanız tabiki kullanabiliriz.
Merhaba daha önceden immun 44 kullanmıştık biz de ve tadından o kadar iğreniyordu ki öğürüyordu resmen. imuneks'in tadı nasıl acaba yine portakallı şekerli gibi mi? Ya da çok uçuk fiyatlı olmayan başka bağışıklık güçlendiriciler de önerilir umarım :') Vetomune cidden çok önerilen iyi yorumlar okuduğum bi takviye ama fiyatı cidden çok uçmuş ekstra glukozamin falan da aldığımız için biraz zorlar gibi geldi maalesef :(
vetexpert vetomune,veda phytomıns booster's ikisi de çok iyi deneyebilirsiniz
Theravet immune kullanıyoruz 1.5 ay oldu veteriner alerjiden dolayı başlattı biz memnunuz.
Herkes kendi kedisine ne iyi geliyorsa onu tavsiye etmiş. Arkadaşlar, her dış kaynak, her hayvanda aynı etkiye sahip olmaz... Hatta çoğu verilen beşeri ilaç faydasız. Biz bunu ölçemiyoruz.
Mesela biz korono pozitifiz. Veteriner asla betagluka n verme dedi. eski kaynaklarda bu geçmiyor ama, yeni araştırmalarda koronalı kedide ters etki yapabiliyor... gibi bir bilgi var . Bağışıklık = bağırsak sağlığı da diyebiliriz aslında. ara ara probiyotik desteği verip mama yanında verilen besinler de çeşitlenebilirse gayet sağlıklı olarak yaşayabiliyorlar. Özel bir durum varsa ona göre bir takviye bulmak gerekli diye düşünüyorum..
İlaydaçakır benim üç kedimde immun44 kullanıyorum mamalarına katıyorum hepsi severek yiyorlar. Faha Önce imuneks kullanmıştım ama üzerinden çok zaman geçti aromasını hatırlamıyorum. Şimdi eczaneye sordum ikisi de yok. Başka bakacağım
Miniğim doğrudur. Karşılaştırmanız mantıklı. Fakat bütçemi aşıyor. Doğrusu betaglucan hk gözle görülür bir fark fark ettiniz mi yani beta glucan içermeyen başka bağışıklık güçlendirici içeren ürünler arasında bir fark var mı. Çünkü bazı ürünleri reklam ile pazarlıyorlar. Meselâ ben immun 44 te kedilerimin sağlığında iyileşme gözlemliyorum. Örneğin kilosu, gözünün akması, tüylerinün dökülmesi düzeldi.
Hatta şöyle diyeyim kedim şehir değişikliği yaptığım için ilk taşınınca kaçtı. Bir ay dışarıda kaldı,kayboldu. Geldiğinde sümüklü hapşuruyordu. 1 ay 2 farklı antibiyotik ile geçmedi. Uzun süre 2 ay kadar immun 44 kullandım düzeldi
Buluut’un önerdiği theravet immün ilgimi çekti benim de ondan almayı düşünüyorum şu anlık. Her gün yarım tablet verince uzun süre de gider hem
Veterinere sordum dediki herhangi bir immunkomplex iş görür.
Domuzlu mamalar önerenler olmuş. Ben şahsen bir müslüman olarak kedime domuzlu bir mamayı bedava da olsa vermem inşallah. Her ne kadar insanlar için haram olsa da bana iğrenç geliyor. Önerilmesini de ilginç buldum.
Evet domuzlu mama bende almıyorum bana da hekim önerdi ben kabul etmedim
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorOnaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
gönderiliyor...
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.