Bir Sure Aç Bıraksam Kusmasını Sağlar Mı Mı

Miyoshka
Miyoshka

1517 Puan

Kedime düzenli aralıklarla malt veriyorum uzun tüylu olduğu için ayda bir 1,5 ayda bir kusardı.Bir bucuk ayı geçti kusmadı şimdi öksuruyor kusma refleksi geliyor ama kusamıyor geri mi yutuyor nedir bogaza gelen bir sıvıyı yutmaya benzer sesler geliyor bogazından ve yalanıp yutkunuyor sonrasinda.Hasılı o yumak orada ve kusmazsa rahatlayamayacak.Benzer durum yaşayan var mı? 8 saatte bir besliyorum gayet sağlıklı şuan.Acıkınca bir sure vermesem kusabilir mi daha rahat kusmasını saglar mı açlık?

3 CEVAP

Kedi otu/çimi deneyebilirsiniz

Buluut
Buluut

16819

Kullandığınız malt içeriğinde ki malt miktarı yeterli gelmiyordur. Malt verirken kusmaması gerekiyor. Uzun tüylü kedilere hergün 5-6cm malt verilmeli. Kusturmak yerine fazladan malt yedirip dışkıyla atmasını sağlayın. Vets plus tablet malt alıp günde 2 tane verebilirsiniz. Kullandığınız malt hangisi?

Miyoshka
Miyoshka

1517

@Buluut yanıtınız için teşekkür ederim. Uzun tüylü olduğu için tamamını dışkıyla atamayacağını yine bir miktarını kusacağını onlarca vet ve uzuntüylü ebeveyni söyledi.Bu benim uzun süre üzerinde durup araştırdığım birşeydi.Bolovia malt kullandığımızda bile -ki en etkilisidir- bu durum değişmedi maalesef.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap