Kristal Kedi Kumu ???

Tikih
Tikih

15400 Puan

Merhabalar kristal kedi kumunun kedilerime bir zararı var mı ? Bazıları kansorojen diyor ? Normal kum patilere çok yapıştığı için bu kumu kullanacağım. Şimdiden cevaplarınız için sağolun

5 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

var evet soludukları için akciğerlere zarar veriyor ayrıca patilerde yara yapıyor sert çünkü gerçekten. ve kedi temizlenmeyen bi ortama sürekli tuvaletini yapıyor hijyenik de değil bu yüzden bence.

ecedalin
ecedalin

837

Ben şuan kızlarım şeker ve karama kullanıyorum. Gayet memnunum sadece birkere şekerin patisi kanadı . Sert bir şekilde kazdıkları için .

Mukaddess
Mukaddess

5872

Bizde kullanıyorduk önceden ama zararlarını duyunca bıraktık. Sadece kedinize değil sizede zararlı temizlerken soludugunuz için malesef..

Busedndn
Busedndn

2554

Evet zararlı, kullanabiliyorsanız bentonit alın. Patilere yapışmayan alabilirsiniz. Ever clean ya da biocat önerebilirim size.

senay54
senay54

331

uzun zamandır ınce tanelı parfumlu kullanıyordum her tuvaletınde hemen temızlememe ragmen agır bır koku salıyordu eve. bugun kalın tanelı bantonıt kedi kumundan aldım ötekı gıbı koku sorunum yok. patıyede yapısmıyor . otekı heryere dagılıyordu. kumun dagılması degılde koku sorundu benım ıcın . hergun ıtınayla temızlıyorum yerını . ama koku gıtmıyordu. bugun cok fark ettı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 670 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR