Sokakda Ki Kedime Ne Yapmalıyım

GRaFiT
GRaFiT

167 Puan

Anket

Eve al.
(3 oy)
Sokakta bak.
(0 oy)
Toplam (3 oy)

Merhaba arkadaşlar
Bana yaklaşık 2 ay önce bir kedi musallat oldu.
Hayatım boyunca belki kediye bile dokunmamış olabilirim. Bu kedi geldi beni sevdi bende ona mama aldım. Bu sürekli bana gelmeye basladi. İlk başlarda aç o yüzden geliyor sanıyordum ama hayır tok da olsa geliyor ve birbirimizi seviyoruz.
Kendisi dişi ve kısır olduğunu düşünüyorum. Ayrıca 1 yaş civarında sanırım. Bence maksimum 1.5 yaşında. Şimdi ben bu kediyi alıp ev kedisi yapmak istiyorum ama korkularım var.
Mesela 2 ay öncesine kadar daha korkakti ama şuan sanki vahşi bir sokak kedisi olmaya başladı. Evde durmak istemez diye korkuyorum.
Bu şartlarda bir sokak kedisini eve almak doğru bir karar mi sizce yoksa sokakda bakmak daha mi doğru.
Kış da geldi İstanbul dayız ama hasta olur ölür diye üzülüyorum. 😰


3 CEVAP

Omlett
Omlett

828

Emin olun sevgi gördükçe hem size hem de eve daha bağlı olacaktır. Lütfen tam karar vermeden eve almayın sonrasında bırakmanız travma yaratır. Bana kalırsa kesinlikle alın.

OzerKaynar
OzerKaynar

2094

Merhaba, Eve alın size dahada bağlanacaktır, alışacaktır emin olun. Sevaptır bir canı kış günü sokaktan kurtarmış olursunuz,

Buluut
Buluut

14938

Eve girdiğinde en fazla 2 haftaya size bağlanıp uysallaşmaya başlayacaktır. Sokaktan sahiplenilen büyük kediler daha çok bağlanır size teşekkür eder gibi davranır. O sizi seçmiş ve evinize girdikten sonra hayatınızda ki çözülmeyen bir çok şey çözülmeye başlar🤲🤍😻 ona bu şensı verin. Alın veterinere gidin iç dış parazit aşılarını yaptırın evde sıcak yatağında size mırlarken o huzuru yaşayın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap