Bilgisi Olanlar Lütfen Fikirlerinizi Bekliyorum

Elifffss
Elifffss

839 Puan

Arkadaşlar arka bahçemizde dört tane kedi bakıyoruz.Bahçe sokaga yakin degil.Sokak kedileri. anneleri onlar asagi yukari bir aylıkken bizim bahçeye getirdi.Ondan beridir bakiyoruz hep biraz büyüyüp zıplamaya baslayinca yan bahçeye geçip dolaşıyorlardı oynuyorlardi sonra gene yemek saatinde geliyorlardi veya uyumaya geliyorlardi.Ama bugun sabah kalktık yemeklerini verelim diye gelmediler anneleri vardi ama.Sonra bir ara ugradilar sonra gene birdaha gözükmediler.Birden bire bu kadar her gece kalıp uyurken veya yemek saatlerini aksatmazken gitmeleri neden olabilir?İlk kayboldular ya da biri aldi sandik cok korktuk üzüldük.Büyüdüler diye mi uzaklasiyorlar sizce? 3 aylık falanlar.

6 CEVAP

Elifffss
Elifffss

839

Geldiler bugun sabahtan akşama kadar burdalardı :)) ya biz yazlikta da bahçede köpek bakiyorduk o da hep dolaşır gelirdi gene de bulundugu yere.Yoksa tabi ki gidecek tüm gün orda durmaz biliyorum da baslarina birsey geldi diye korktum.

Elifffss
Elifffss

839

Hic bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazlardi.Neden olabilir? Daha düne kadar hep burda uyuyorlardi bir günde ne değişmiş olabilir çok üzgünüm

aleyn
aleyn

113859

yavrular büyüdükçe yuvadan ayrılıyor bahçede çok kedi baktım yavrulayan çok kedi de baktım yavrular hep 3-4 aylık olunca giderlerdi sonra yine gelirlerdi kafalarına esince sanırım kendilerine yeni maceralar arıyorlar :)

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

biraz buyuyunce malesef karinlarini doyurmayi birakip gezmeyi tercih ediyar. Yavrular bu konuda gerçekten hep boyle. Bizim de vardi iki gundur yok umarim iyidir..

Elifffss
Elifffss

839

Geri gelme ihtimalleri var mi yani ? Yoksa gidince artik gelmiyorlar mi? Birden göremeyince çok üzüldüm gerçekten.O kadar alışmışız ki.

guineapigela
guineapigela

119533

Kediler bi yastan sonra ozgurluklerine baglaniiyorlar ve ozgur davraniyorlar zaten onlarin buyuyunceye kadar hep ayni zamanlarda gelip ayni zamanlarda gidecegini beklemeyin


Ama yemek yemeye gelirler aç kalirlarsa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 534 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR