Mamalarınızı Nasıl Saklıyorsunuz?

Cyborg
Cyborg

1339 Puan

Merhaba.
Kedimi bugün kısırlaştırdım ve artık kısırlaştırılmış kedi maması kullanmamız gerekiyor. Ben N&D kullanıyorum ve yine bu markanın mamasını almayı düşünüyorum ancak çok pahalılar malum. 5kg olanından almak ekonomik açıdan daha mantıklı geldi. Ancak 5kg tek kedi için fazla bir miktar. Bunu bayatlamadan, kokusunu kaybetmeden nasıl saklayabilirim acaba?

4 CEVAP

Ares07
Ares07

2607

Ben büyük bir saklama kabına boşaltıyorum. Kalan kısmı da kendi poşetinde ağzını çok sıkı kapatıp saklıyorum. Az az saklama kabına boşaltarak kullanıyorum. Poşet sürekli açılmamış oluyor.

Cyborg
Cyborg

1339

Ben de dediğiniz yöntemi cam kavanozlarla yapıyorum 1,5kg mama için. 5kg olunca emin olamadım sorun olur mu olmaz mı diye. Bir de beğenmeyince açlık grevine giriyor kedim. :) O zaman aynı şekilde devam edebilirim herhalde 5kg için de. Teşekkürler cevabınız için.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Ben 10 kg aldım bir kedi için. Bi kuruyemişcinin paketleri ağzı kilitli mama paketleri gibi ordan aldığım paketlere koydum birkaç tane boşalan paket de vardı ona koydum birde. Kalanı da bantlayıp güzelce poşetledim bişey olacağını sanmıyorum 10 kg bile alabilirsiniz bence

Cyborg
Cyborg

1339

İçim rahatladı teşekkürler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 417 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR