Lütfen Okuyunuz!

boncukile
boncukile

570 Puan

Herkese merhabalar. Arkadaşlar kedi sahiplenmek istiyorum fakat kimse güvenip kedi vermiyor. Evde yalnız yaşamıyorum ve çalışıyorum. Bugün kaç kişiyi aradıysam çalışıyorsanız ve cocugunuz yoksa kedimizi veremeyiz diyorlar. Biraz mantıklı olmak lazım. Çalışmayan bir insan ne cocuguna nede evcil hayvanına bakamaz zaten. Zaten ben bir kediye bakabilecek sorumluluğu kendimde hissetmesem böyle birşeyede kalkışmam. Yani bekarım ve çalışıyorum cocugum yok diye evcil hayvana sahip olamayacak mıyım? Tabiki güven veren insanlara sahiplendirilmeli dostlarımız onu gayet iyi anlıyorum. Fakat bu kadar ağır şartlar koyarsanız bir sürü kedi dışarıda kalır. neredeyse hergun sosyal medyada aile sorunları yüzünden sokağa terk edilen dostlar görüyorum. Yani bu konuda sahiplendiren kişiler takibini sözleşmesini yaparak şartları biraz daha hafifleterek sahiplendirebilirler. Bu sayede ben ve benim gibi insanlarda kolayca dost edinmiş olurlar. Saygılarımla.

7 CEVAP

boncukile
boncukile

570

Kesinlikle katılıyorum. En yakın zaman da barınağa gidip hem dost sahiplenip hemde oradakilere mama yardımı vs bakım gibi ihtiyaçlarına yardımcı olacağım. Bu yazımı saihplendiren kişiler daha hafif şartlar koysunlar diye yazmıştım.

Ben de size katiliyorum bazen de çocuklu aileler cocugumu ısırdı alerjisi çıktı diye aldıkları kediyi köpeği kapı önüne atıyorlar. Bu kişinin medeni durumuyla değil vicdanıyla alakalı bu durum.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492

Ne var yani bende çalışıyorum hatta 24 saat nöbetli ve bi kedim var iş saatleri dışında evde sürekli oynuyoruz işe giderken evi oyuncaklarıyla ödül mamalarıyla hazırlayıp çıkıyorum elimden geleni yapıyorum sürekli evde yatıp benim yaptığımın 3te birini yapamıycak insan da çoktur bende size katılıyorum şartları belirlerken kişiyi görüp tanıyıp sevgisine bakılmalı bence

Friolero
Friolero

12756

Bazı insanlar gerçekten sahiplendirdikten sonra pişman ediyorlar, o yüzden korkudan böyle oldu insanlar. ama bekar olmak ve çalışıyor olmak bir eksi değil benim için hiçbir zaman. Sırf bana da böyle yaklaştıkları için kedimi sokaktan aldım. Siz de sokaktan yardıma muhtaç bir kedi bulursanız alın bence.

cakil19921
cakil19921

115144

Benim minnoşum var zeytin hanım ama aynı şehirde olsaydık konuşurduk benim için sıkıntı olmazdı ama galiba uzagiz

mimimomo
mimimomo

12335

istanbuldaysaniz buyrun gelin 3 yavrumuzdan birine sans olun : )


hassasiyet gostermek normal ama biraz abartma huyumuz var sanirsam millettce..


ilanlarima cevap veren birisi "kargo ile gonderemez misiniz?" diye sordu.. bilinc bu seviyelere kadar dusunce tabii, hassasiyetlre de kizamiyorum.


neyse, umarim gonlunuze gore yavrucuklar cikar : )

FarraigeXVIII
FarraigeXVIII

2432

Barınaktan sahiplenin orada kimse şart koşmuyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 480 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR