Kedi Kıyafeti

iTyoxQPr
iTyoxQPr

2545 Puan

Malum ufakdan havalar soğumaya başlayacak ilk defa kış geçiricem kedim ile 3 aylık erkek kedim.Herhangi bir öneri ihtiyacım var.Kıyafet hakkında yada soguk hakkında.

5 CEVAP

Femir
Femir

333

Bence eviniz sıcaksa kediniz üşümez. Uyurken üzerini ortebilirsiniz

SEYMADUMAN
SEYMADUMAN

2996

evde iste kediniz kıyafetlerle bence sıkmanızı önermem rahat ettiklerini düşünmüyorum. zaten üşüdüğünde sizin yanınıza gelerek ısınmaya çalışıcaktır. evde çok üşümez üşüyeceği zamanda ısınacağı yer çok. en olmadı üstünü örtersiniz kıyafet vs almanızı önermem..

Elifoo
Elifoo

10743

Kendi kürkü zaten onu hem sıcaktan hem de soğuktan koruyor, sadece evinizin sıcaklığı iyi olsun yeterli. Artı olarak kıyafet giydirmenize gerek yok, rahat da edemez zaten sürekli kendisini yalayan bir hayvan olduğu için.

iTyoxQPr
iTyoxQPr

2545

Kıyafeti denedım zaten ufaktanda hiç sevmedi sinirlendi :) atağı zaten kaloriferin orda ama koltuk altına falabn giriyor oralar serin olabiliyor ondan sorayım dedim yatıyor cünku oralarda :)

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Biz gunduzleri kopegimiz kulubede kaldigi icin ona kazak ormustuk annem ordu yani cok tatli oluyor ama sürekli evde olan bir hayvana da kalin kalin giydirmek olmaz tabi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1237 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR