Pire Sorununu Nasil Çözebilirim ??

cnytaksy1
cnytaksy1

361 Puan

Pire sorununu nasil çözebilirim yardim lütfen

7 CEVAP

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Eve pire geçmemesi için sirkeli suyla silin iyice. Pireler çok fazla değilse sirkeli su kediniz içinde işe yarayabilir. Sirkeli suyu fisfis seklinde üzerine sıkabilirsiniz veya pamukla silebilirsiniz. Ama pire çok fazlaysa veterinerden alabileceğiniz pire ilacı daha etkili olacaktir biz ense damlasi kullanmistik ama gecenlerde duydum birisinin kedisi zehirlenip malesef ki hayatini kaybetmiş. Ondan ense damlasindan korktum. Veteriner bize pudra gibi bir ilac verdi beyaz boyle. Pire gördüğumuz yerlere dokmustum gecirdi hepsini. Ama kesinlikle veterinerden isteyin internetten falan almayin bazilarinda bir sure sonra kediyi yikamaniz gerekiyor mesela. Yalamamasi gerekiyor bazilarinda. Bunlara dikkat etmek lazim..

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Çok fazla piresi varsa faydasi olacagini sanmam. Pire taraklari var onlarla tarayip temizleyebilirsiniz ama pire cok hizli hareket eder tuylerin arasında kaybolup gidiyor onun icin care ilac galiba. Sirkenin zarari yok dogal bir cozum zaten. Yikamaniza falan gerek yok yani ilac gibi değil.Nedense kedi oldugunu dusundum bi an. Kopek icin de gecerli tabi ama pire tasmasi da alabilirsiniz o da bir alternatif.

Tikih
Tikih

15400

Pire tasması , pire spreyi , pire şampuanı ve veterinerde yapılan pire damlasını kullanabilirsiniz

cnytaksy1
cnytaksy1

361

Fisfis sirke is görürmü mu peki bende ki kopek fisfistan sobra ne kadar beklemeliyim ?

cnytaksy1
cnytaksy1

361

Pire tasmasi taktigim zaman damlaa gerek kaliyomu peki ?

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Pire tasmasi taktiginizda baska bir sey kullanmayin zaten pire tasmasi bunu yapiyor ayni anda iki yontemi kullanmamalisiniz

Amedsoner
Amedsoner

7898

Abicim hemen bir vete götür ve durumu izah et. Ot mot tasmayla olacak iş değil. Onların aman aman bir koruması yok. Korumayı geçtim olan bite çaresi yok. Veteriner dış parazit ilacı yapacak bir kaç gün yıkamayacaksin. Eğer geçmezse bir daha götürüp daha etkili bir ilaç vermesini isteyeceksin. Çünkü daha düşük etkili ilaç verebilirler özellikle yavru ise hayvanıniz. Fakat en geç üç güne geçmezse bir sonra ki ilaç kesin çözer. Evinizi de sürekli suyla çamaşır suyu vs biseyler iyice temizlemeniz gerekir sonra.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 510 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR