Aşı Sonrası Korkma Durumu

Musege
Musege

2124 Puan

Merhabalar


5 aylık bir scottish fold sahiplendim ve 3 gün önce parazit aşılarını yaptırdım.


Aşıdan önce evde nereye gitsem takip ederdi, peşimden ayrılmazdı. Şimdi biraz daha kaçma/uzak durma eğiliminde. Yine zaman zaman gelip sevdiriyor, oyun oynatınca deli gibi oynuyor ama nasıl anlatsam sanki bir soğukluk oluştu gibi. Mutfakta yemek yaparken veya yerken sandalyeye çıkar meraklı meraklı izlerdi şimdi mutfağa adımını bile atmadı mesela.


Durum normal midir merak ettim veya bir şey yapmam gerekir mi? Şuan için sağlıklı ve enerjik duruyor ama davranışlarında bir değişiklik var sadece. İçim rahat etmedi bir de size danışayım dedim.

3 CEVAP

Musege
Musege

2124

Teşekkürler cevabınız için. Umarım tez vakitte unutur. Gerçi 3 hafta kadar sonra karma aşıya gideceğiz daha. İşimiz zor gibi duruyor.

mimimomo
mimimomo

12335

dogumlarindan itibaren bi arada olan 4 aylik 3 yavruyu ic-dis parazit vs icin veterinere gule oynya goturduk ayni box icinde, eve donuste birbirlerini yiyolardi (ayri boxlarda beklettik 3-4 saat) yaklasik 1 hafta yabanci kedi gibi davrandilar birbirlerine. vet stresi, kokusu vs diyorlar ama geciyomus, ben de, gecici bile olsa hosnut degilim bu surecten:((

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Aşıdan dolayı sanirim biraz ürkmüş yemesinde falan bir sıkıntı yok anladığım kadariyla.size biraz mesafeli olmasinin nedeni asiyi sizin yaptırdığınızi bilmesi bence :') tabi bilemiyor ki iyiliği için.. kisa surede unutacaktir. Bu biraz banyo meselesine de benziyor benim kopegimde banyo yapacagini anlayinca hemen kacar saga sola saklanir ama sonra geçiyor merak etmeyin :')

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 494 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR