Uzun Süredir Pro Plan Kullanıyorum, Sorun Olur Mu?

dumannn7
dumannn7

2618 Puan

Merhabalar, kedim doğduğundan beri yıllardır Pro Plan kullanıyoruz. 1 yıl hindili veriyorsam 1 yıl da somonlusuna geçiş yapıyorum. Pro Plan tercih etme sebebim fiyatları ulaşılabilir, Amzn sitesinde satılıyor ve ürün patlak, yırtık cart curt gelince başım ağrımıyor, orijinalliğinden emin oluyorum.
Güvenli bir liman gibi oluyor benim için yani. Ama bazen hakkında kötü yorumlar görüyorum. Kedimin kötülüğünü istemem, Pro Plan kullanmam kötü bir şey mi sizce? Kedim kısır bu arada.

8 CEVAP

dumannn7
dumannn7

2618

...

CalicoMia
CalicoMia

14889

Proplan çok da ahım şahım iyi bir mama değil. Aynı paraya daha iyi mamalar var. Kullanılabilir ama ben olsam tercih eder miydim, pek sanmıyorum. N&d önermeyi çok isterdim ama Türkiye'ye gelen mamaları Sırbistandan geliyor ve bu aralar bayağı bir sorun var.

blue_hpood
blue_hpood

138355

kedilerin doğasına tamamen aykırı zaten kuru mamalar fakat bu ekonomik durumda etle beslemek çoğu kişi için imkânsız biliyorum. yani proplanmış, nd imiş pek fark etmiyor aslında, hiçbiri uygun değil. bu konu uzun bir konu ama bütçeniz varsa yazın, öneride bulunabilirim

dumannn7
dumannn7

2618

Bütçem 10 kiloluk bir mama için 3 bin - 3.500 TL civarında.

GRaFiT
GRaFiT

814

Ben yaptığım araştırma sonunda felicia kısırlaştırılmış somunlu aldım. Pro plana göre hem daha sağlıklı tahıl var hemde protein olarak daha zengindi. Hatta petlebi kısırlaştırılmış mama içerik olarak felicia ya göre daha iyi ama bazı arkadaşlar henüz çok yeni mama avantaj dezavantajları belli değil dediler diye emin olamadım. Ama test paketi gönderdiler kedim onu da çok sevdi.

Tolga_yay26
Tolga_yay26

12851

Farklı markayada geçebilirsin

blue_hpood
blue_hpood

138355

3-3.5 bine her ay etle besleyebilirsiniz rahatlıkla

blue_hpood
blue_hpood

138355

pardon 10 kiloluk mama için söylemişsiniz ben aylık anladım. yine de bütçeyi zorlayıp yaş mamaya veya ete ağırlık vermenizi öneririm. ben kuru mama sevmem, hatta nefret ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap