Kedim Poposunu Yere Sürtüyor

Daisydaisy
Daisydaisy

234 Puan

Merhaba, kedim çok uzun zamandır poposunu halıya ya da yataklara sürtüyor. Bu süreçte birkaç kez veterinere gittik anal kesesi boş çıkıyor, parazit hapı verip gönderiyolar sürekli ama hiçbir fayda sağlamıyor. Sürtmediği gün yok nerdeyse. Şimdi tatildeler tekrar götüreceğim sonrasında ama sorun ne anlamıyorum ve gerçekten çok endişeliyim. Bu konuda deneyiminiz var mı?

3 CEVAP

Yoda8
Yoda8

1194

Dışkı tahlili yapıldı mı acaba her parazit hapı her parazit çeşidine etkili olmuyor veterineriniz tekrardan parazit düşünürse dışkı tahlili bakılmasını etkeni bulmasını isteyebilirsiniz

CalicoMia
CalicoMia

14343

Merhaba. İç parazit olabilir veya anal kesesi dolmuş olabilir. Ablamın kedisi poposunu sürekli yere sürtüyordu aynı sizin gibi iç parazit ilacı gönderip duruyorlardı. Meğersem anal kesesi dolmuş. Bu yüzden poposunu sürtüyormuş. Yani olabilecek ihtimal çok Veterinerinize bir anal kesesini baktırın derim.

Buluut
Buluut

17007

Anal kesesi boşsa, anal kese iltihaplanması yada kaka incemeye alınıp parazit var mı, varsa türü nedir bunlara bakılmalı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap