Kedim 4 Gundur Yok

Rmysaerel
Rmysaerel

4144 Puan

4 tane kedim var giris katta oturuyorum hepsi de sokaga alisiklar sabah gider gece gelirler genelde de evin etrafinda takilirlar. Ama 4 gundur bi tanesi yok ev degistirdim 2 hafta oluyor tasinali eski eve mi gitti diye 4 gundur her gun her yeri geziyorum ama malesef yok :/ 11 aylik ve erkek ama hic boyle huylari yoktu bu zamana kadar evden hic bu kadar uzun ayrilmadi onun buyugu var o da erkek 2 sene boyunca sadece 2 defa 2 gun gitti sonra geldi. Internette okuyorum erkek kedilerin surekli disi peşine gittiklerini ama benim kedilerimin 3u erkek 2 tanesi 11 aylik buyuk olan 2 yasinda ama ben 3unde de hic boyle gidip de gelmedigini gormedim. Yeni tasindigimiz icin belki yonunu kaybetmis olabilir diye dusunuyorum bu konuda var mi yapabilcegim bir sey ?


6 CEVAP

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Fotograftan anladığım kadarıyla kedi eve girebiliyor keske disari cikmasina izin vermeseydiniz onlar bunu alil edemiyor çünkü bizlerin engellemesi gerekiyor. İnşallah iyidir. Ben işyerimizin çevresindeki kedilerim için o kadar mücadele ettim ki gece ayri gunduz ayri iceri aldim sirf saga sola gitmesinler diye ha engelleyebildim mi hayir gecenin 1inde araba carpmis komsulardan ogrendim bizim 20 kedimiz vardi ben hepsini icerde tutamiyordum tabiki ama sizin imkaniniz var 4 kediniz var bu sayi olarak daha mumkun kilar Imkaniniz varsa nolur disari cikartmayin bu hayvanlari disarisi cok tehlikeli. İnşallah gelir de bir daha hic kaybolmaz ortadan daha cok dikkat edersiniz. O kalp carpintisiyla neden gelmedi diye dusunup uykunuz kacacagina orda burda insanlar itip kakip araba carpacagina evde miyavlasin da cani sagolsun gozumun onunde olsun en azindan hayatta olsun.

Rmysaerel
Rmysaerel

4144

Sordum ama orda da goren olmamis ben sirf onlar disariyi seviyor diye giris katta oturuyorum 2 senedir sabah ayri aksam ayri cikiyorum belki bulurum umidiyle bazi yerlerde yönünü kaybetmesi ihtimaline karsi kendi kumundan dokun demisler bu aksam denicem umarim sadece yonunu kaybetmistir basina bi is gelmemistir.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Bir de tasinmissiniz ya hani sizin yeni tasindiginiz yeri bilmesi mumkun degil daha once oraya gitmediyseniz :( bulamaz ki eski evinizde bir komsuya falan deseniz de baksa eski eve gelmiştir belki

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Evet kokusunun oldugu bir sey yararli olabilir kumunu koymak iyidir ama kumunu eski evinize koymaniz daha mantikli olacaktir diye düşünüyorum umarim bulursunuz

dilektasozdil
dilektasozdil

1047

Bence dönücektir. Biraz bekleyin. Evi biliyordur kediler çok akıllı gerçekten.

Rmysaerel
Rmysaerel

4144

Ama hic boyle yapmazdi o yuzden telaslaniyorum :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 495 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR