Uygun Kedi Kumu

Castielthecat
Castielthecat

2464 Puan

Fiyat performans olarak sizce en iyi kedi kumu hangisi? Quik, Pro line ve eczacıbaşı nın bentoit kumlarından birini alıp deneyeceğim ilk defa. Hangisini tavsiye edersiniz? Bir de bir sorum daha olacak, ben ince taneli kedi kumu kullanıyorum ama bazıları kalın tanelinin daha iyi olduğunu söylüyor. Sizin görüşünüz nedir? Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum :)

7 CEVAP

Kimsecik
Kimsecik

1439

Kalın taneli bentonit herhangi bir kum olur ama tuvalet kabının(kapalı tuvalet kabı kullanın) önüne tırtıklı paspas koyun;temizliği günlük hatta anlık yapın hiç kokmaz.3 kedim var hiç koku yok kullandığım kum *********nın kumu oysa.

mimimomo
mimimomo

12335

kumlar bi sekilde idare ediyo da, dagilmasini hic bi sekilde engelleyemiyoruz anladigim kadariyla, anca tuvalet cikisinda patilere vakum uygulamak lazim :) {$aka bi yana, ince taneliler yayilmaya daha musait gibi gozlemledim. kalin taneli ********* kumlarindan kullaniyorum guzel de bi kokusu var) ama naparsan yap, illa ki kokuyo ve saga sola dagiliyo.

ToprakSirin
ToprakSirin

1069

Valla bizde o durumdan rahatsızız ama yapacak bişey yok 10 lira aldığım kedi kumları 30 lira olmuş silikonlu olanlar besliyorsak mecbur almak zorundayız

Kimsecik
Kimsecik

1439

Topaklanma tamamen kumla alakalı kapalı olmasının artısı kumu kazarken dışarı fazla dökülmemesi.

Kimsecik
Kimsecik

1439

İki kedi ömrünü tamamladı elimde astım olmadılar olabilir deyin bari kapalı tuvalet kabımın kapağını takmıyorum üstelik *********nın kumu var içinde ve yeni gelen kedim için şuan salonun tam ortasında durduğu halde zerre tozutmuyor farklı bir gezegendemiyim ben anlamıyorum siz varsayımla bile değil netlikle ifade etmişsiniz ama budoğru değil.

mimimomo
mimimomo

12335

@kimsecik - hazir yeri gelmisken sorayim: bi ara kapali tuvalet kaplarinin, aciklara kiyasla yetei kadar topraklandirma saglamadigini gorur gibi olmustum. ben yeni gecis yapacagim kapaliya, siparis verdim. dedikleri gibi bi dezavantaji var mi? ya da arada havalandirma falan yapiyor musunuz?

titrekpasa
titrekpasa

1975

kapalı tuvaletlerde tozutmada kediler bütün tozu soluyor astım hastalığına neden oluyor :( hiç tavsiye etmem. ben bile kumu temizlerken çoğu zman tozutmadan nefes alamıyorum. dediğinz markalaırn hepsini denedim en çok sanicat aktif oksijenliden memnun kaldım koku kesinlikle yok. üç tane kedi var üstelik

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 580 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR