Köpeğimi Sokak Köpeklerinden Nasıl Koruyabilirim?

Mehmetcann
Mehmetcann

2057 Puan

Merhaba arkadaşlar. Köpeğimi dışarıya çıkarmaya açıkcası korkuyorum..Çünkü diğer köpekler saldırmaya çalışıyor.Köpeğimi rahat gezdirmem için neler yapmalıyım sokak köpeklerine karşı? şiddet vs kesinlikle yapamam çünkü onları da çok seviyorum. Ama bir çözüm önerisi gerekiyor mecburen çünkü bir gün zarar gelecek gibi..

3 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Tasma kullanın ve kontrolünüz dışında uzaklaşabileceği kadar uzun tutmayın tasmayı. Diğer köpekler durdukyere sizinkine saldırmaz. Köpeğiniz havlamaz veya rahatsız edici hareketler yapmazsa çoğu köpek görmezden gelir ya da en fazla koklar. Olur da saldırgan bir şekilde eğitilmiş köpeklerle karşılaşırsanız köpeğinizi hemen kucağınıza alın (bu da tasmayı uzun tutmama sebeplerinizden biri) ve köpekleri kovalayın (yapmak zorundasınız, bu kötülük değil). Bir köpeği kaçırmak için yerden bir şey alıyormuş gibi yapabilirsiniz, sokak köpekleri ne yazık ki bu şekilde çok sık şiddete uğradığından bu hareketi görünce kaçıyorlar. Tabii bunu en son çare olarak yapın.

Anonymus813797
Anonymus813797

12635

Ben köpeğimi gezdirirken diğer köpekleri küçücük boyuyla kovaladığı için aynı sıkıntıyı çok yaşardım. Malesef tek çözüm sanırım diğer köpeklerden uzaklaşana kadar kucağınızda devam etmek.

Mehmetcann
Mehmetcann

2057

Peki kucağa alınmayacak kadar büyükse nasıl bir çözüm olmalı yani Yetişkin köpekler için?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2399 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR