Kedimi Nasıl Mutlu Edebilirim?

TomoeTheFox
TomoeTheFox

2049 Puan

merhaba, nisanda 2 yaşına girecek bir tekir kedim var kısır ve erkek. kedimiz yazları (6-7 ay kadar) köyde sonrasında ise merkezdeki apartman dairemizde.


sorun şu ki kedim çakır köyde serbest ve çok eğleniyor ağaçtan ağaca atlıyor, güneş banyosu yapıyor, kuşları seyrediyor vs. gün içinde eve girer çıkar yemeğini yer akşam da hava kararınca eve tamamen döner. bu arada köyde bizim evimizin olduğu yerde ondan başka kedi ve araç trafiği de yok bu sorumu okuyan sizlerin içi rahat olsun diye belirtmek istedim :)


merkezde ise çok bunaldı, dışarı çıkmak istiyor, kuşları rahatça seyretmek istiyor. balkonumuz cam balkon değil, sırf onun için yaptırıyoruz 10 gün sonra olacak ama çakır çok sıkılıyor. evde 2 kişiyiz. sürekli oyun oynamak istiyor. ben evden çalışıyorum ara verip onu 10-15 dakika oynatıp işime geri dönüyorum ama miyavlayıp duruyor ve çok sevdiği saklambaç oyununu oynamak istiyor. top yakalamayı da çok sever şarjlı 2 topu var ama yüzüne bakmıyor illa ki biz oynatalım istiyor.


onun sıkıldığını bilmek beni de üzüyor, bu durum için ne önerebilirsiniz?

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap