3 Aylik Goldenimin Hareketleri

gizemengin
gizemengin

228 Puan

Merhaba,


1 ay once sahiplendigimiz suan 3 aylik olan erkek goldenimiz var. gozlemledigim bazi hareketleri beni endiselendiriyor. Vetereninere sordugumda normal her sey diyor fakat tecrubeli pet sahiplerinin de yorumlarini almak beni rahatlaticaktir.



  • disleri kasiniyor evet biliyorum ama bazen kasimak degil isirmak icin el,ayak ve kiyafetlerimize atliyor. Bunu burnunu kisarak yaptigi icin direkt isirma gibi anliyorum. Bu da disi kasindigi icin mi? Buyuyunce huy edinmesinden endiseleniyorum.

  • bazen duvarlari kaziyor. Esimle ikimizde calistigimiz icin pablo haftaici evde yalniz kalmasi gerekiyor. Esimin isi daha esnek oldugundan gun icinde gelip hem mama veriyor hem de zaman geciriyor. Bunu arastirdigimda ilgilsizlik ve yalniz kalma kaynakli olabilir diyor ama dedigim gibi 1 tam gun yalniz olmuyor hic. Bu hareket normal mi?

  • top yakalama oynarken bir sure sonra topu vermek istemeyip sinirleniyor gibi hissediyorum hareketlerinden. Asilari henuz bitmediginden disari cikamiyoruz. 3 aylik kopegimle baska hangi oyunlari oynayabiliriz?

  • genelde sabahlari ve gun icinde nadiren kendini sevdirip bizi yaliyor. Cogunlukta ne zaman sevmek istesek elimizi isiriyor sevdirmiyor. Bu normal mi?


Simdiden cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.

1 CEVAP

melisert
melisert

116

Daha küçük ve oyun oynamak istiyor bu gayet normal,benim teyzeminde goldeni var şuan 4 yaşında ama 3 aylıkkenki halide gözümüzün önünde hala.Ellerimizi ısırıyor oyun oynamak istediği için pekte anlamıyodu oyun zannediyodu hahah.Sonra teyzem ilerleyen zamanlarda hafif ses tonunnu yükseltiyordu hayır diyerek ısırdığı zaman anlıyordu yapmıyordu.Yastıkla oynuyodu yastığı dişleriyle sıkıp bana vermiyodu güya o onun yastığı imiş :D kendince sahipleniyor işte

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 510 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR