2 Yavru Kedi Aldım Ne İle Besleyebilirim ?

Ayseaysecikk
Ayseaysecikk

1208 Puan

Sokaktan en en fazla 2 aylık 2 kedi aldım. Mama yiyemiyorlar. Onları bütçe olarak düşük bir şekilde en iyi nasıl besleyebilirm ?

6 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

2 aylık olduğuna emin misiniz? Katı tüketememesi normal değil 2 aylık bir kedinin. Evde kendiniz yapabilirsiniz yemeğini, sonra blenderda püre haline getirirsiniz.

Feronia
Feronia

117611

200 gram ciğer ile 1 kilo tavuk göğsü haşlayın. 3 yumurta haşlayın ve kabuklarını 2 tane daha yumurtanın kabuğunu da ekleyerek blenderda toz haline getirin. Yarım kilo balkabağı haşlayın. Tavuğu elinizle parçalayın ve ciğeri küçük küçük doğrayın. Etleri ve yumurtaları blenderda püremsi bir hale getirin. Yumurta kabuğu tozu, balkabağı, ve bir bardak yulaf unu ile ezerek karıştırın. Tam pürüzsüz olmasına gerek yok. Az az parçalara bölerek buzdolabı poşetlerinde dondurun. Günde 4-5 defa poşetteki yemeği blendera atıp yarısı kadar kefirle karıştırarak verin. Bu karışımın bitmesine yakın katı gıdaya alıştırın ama.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Kuru mama yemiyorlarsa yas mama yiyebilirler ama butce olarak dusuk diyorsunuz. Baslarda kuru mama ile yas mamayi karistirip sonra miktar olarak azaltirsiniz yas mamayi. Onun dışında ciger alabilirsiniz biraz pirinc ile pisirin.

Ayseaysecikk
Ayseaysecikk

1208

Sadece sıvı alabiliyorlar. Hiçbir şekilde katı gıda yiyemiyorlar

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

2 aylik kedi yas mama yiyebilir yiyemiyorlarsa bi sorun var demektir. Tavuk suyu veya et suyu icebilirsiniz bir iki defalık ama sürekli sivi ile beslenemezler ki

Benimki de 2 aylık yemiyor yavru kedi süt tozuna kuru mama ezip karıştırsam bişi olur mu süt tozunu tek verince ishal oldu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 470 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR