Kedi Tüy Sağlığı

Kedilerimin tüyleri çok elektrikleniyor,sebebi ne olabilir? Bunu nasıl çözebilirim? Balık yağı kullanıyorum, su içimleri gayet güzel.

3 CEVAP

Siyah olan ara ara kepekleniyor da. Vetexpert kullandık ama çok da değişiklik göstermedi biraz dönemsel gibi sanırım. Tüy sağlığı damlasını siyah olana pek kullanamıyorum verdiğim gün dışkısı hemen yumuşuyor.

Ozguu
Ozguu

12050

Bizimki de bu ara çok elektrikleniyor, sevmeye kalktığımızda çıt çıt elektrik çarpıyor hatta bence mevsimden dolayı :) pitho balık yağı ve derma maltını kullandık bi dönem işe yaramıştı bizde az da olsa. O maltı deneyebilirsiniz belki. Kepeklenme için de vetexpertin şampuanlarının işe yaradığını okumuştum ama veterineriniz daha iyi yönlendirir tabi

@Ozguu Kepeklenmesi ara ara var ne kullansam tam anlamı ile geçmedi. Önerilerinizi dikkate alayım. Kaşınma vb gibi bir durum yok, hekim yıkama da önermedi ama yılda 2 kutu vetexpert kullanacağım sanırım önerilerinize ek olarak.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap