Kısırlaştırma Kabusu

Elifoo
Elifoo

10743 Puan

Herkese merhaba. Benim küçücük minnacık oğlum büyüdü de kısırlaştırma ameliyatı oldu.. dün öğlen saatlerinde veterinere götürdük ve bugün akşam 4 te teslim aldık. Elizabethle arası assla iyi değil sürekli bi geri geri yürüme modunda ama asıl sormak istediğim şu. Bloglarda ya da başka bir yerde bilgi bulamadım veterineri de şu an kapalı malesef. Ameliyat bölgesini sürekli yere sürmeye çalışıyor izin vermiyorum fakat az önce bir iki saniye geç kaldım engel olmak için. Yattığı ya da sürtündüğü yerde de minnacık bir kuru kan damlası gördüm. Yara yerini baya bir inceledim ama çok bir şey gözükmüyor. Bunlar normal mi acaba? Biraz beni rahatlatabilir misiniz sabaha kadar? (Bu arada dikişi yok)

9 CEVAP

Mayis1
Mayis1

12715

Belki elizabeth engel olduğu için çok meraklıdır. Takmasanız meraklı olmayabilirdi. Ama çıkartırsanız ve oynamaya devam ederse de riskli. 4-5 gün idare ediceksiniz artık. Bu 1 hafta geçince ömrünün sonuna kadar rahatlamış olucak onların iyiliği için yapıyoruz sonuçta. Kolay gelsin. Geçmiş olsun

kurban1525
kurban1525

14349

Diliyle tekrar tahriş etmiş olsa kanama olurdu diye tahmin ediyorum... Çok kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum ama yine de veterinerinize sorun geçmiş olsun :)

Elifoo
Elifoo

10743

Çok teşekkür ederim, tabi ki onun iyiliği için :) bakalım sabah adamı yine darlayacağım artık. İyi geceler herkese bize dua edin abileri ablaları şu dönemi çabucak sağlıkla atlatalım :)

kurban1525
kurban1525

14349

İnşallah inşallah... Size bir tavsiye telefonda konuştuğunuzda darlanıyormuş gibi bir hali oluyorsa o veterinerden uzak durun çünkü bu işi sadece iş olarak görenler biraz sorumsuz olabiliyorlar onun görevi size bilgi vermek tamam nezaket gereği kusura bakmayın rahatsız ediyoruz diyoruz ama, "ama" var işte :) onlar bizim çocuklarımız.

Elifoo
Elifoo

10743

Yok yok çok şükür veteriner konusunda şanslıyım, bebekliğinden beri gayet ilgililer :)

kurban1525
kurban1525

14349

Lazer ameliyatı değil mi? Kabuk bağladığı için kaşıntı yapmış ve o kabuğu atmış olabilir. Bizimki anestezi etkisi geçince sanki hiç ameliyat olmamış gibiydi çok neşeliydi

Mayis1
Mayis1

12715

Eğer kedi normalde yarayla pek uğraşmayacak bir kediyse( siz kedinizi daha iyi tanırsınız tabi) keşke taktırmasaydınız. Elizabeth ekstra masraf bu da veterinerlerin işine geliyor bence. Hem kedi sinir oluyor hem de iyileşme süreci uzuyor. Benim kedimde 4 tane dikiş vardı bu yüzden kan olayına bir yorum yapamayacağım. Ama elizabeth varken yarayla bu denli uğraşıyorsa olmasaydı zarar verebilirdi( gerçi dikiş yokmuş nasıl zarar verir bilemedim) belki de yakalıkdan dolayı sinirlendi ve ondan böyle yapıyor.

Elifoo
Elifoo

10743

Kabuk görmedim sürtündüğü yerde sadece bir damla kan var. Lazer ameliyatı değil sanırım, bunu hiç sormamıştım yarın öğreneyim hemen.

Elifoo
Elifoo

10743

Mayıs1 başında elizabeth varken bile uğraşa uğraşa yaladı orayı. Gördüğüm anda kafasını çektim ama aşırı rahatsız olmuş durumda..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 607 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR