Viral Bir İshal Atlatıyor, Hayata Tutunmak İstiyor Ama Çok Ateşli. Veterinerde Çözemedik

chibiilkay
chibiilkay

354 Puan

Karma ve parazit 2'leri yaptırdıktan sonra kediyi yıkadım ve mamasını değiştirmeye çalıştım. 3buçuk aylık dişi bir tekir yavrusu. İshali başladığında da antibiyotik tedavisi uyguladık. Ama aşılar da antibiyotik de gerekliydi gerçekten çünkü o hastalıkları da taşıyordu. Kediyiçabuk kuruttum ve mamasını dozlu değiştirmeye çalışmıştım. 8 gündür iyileşmedi çok kötü halde sürekli poposundan kaka akıyordu. 8 gündür uyuyamıyorum altına sıcak su koyup sürekli kontrol ettim, temizledim. Kurtulmasını istiyorum ama ilaçlar ve bakım işe yaramadı ben de patates ve yumurta sarısı verdim. Kakasını tutabilir hale geldi ama iyileşmedi yine. İki gündür ateş var nasıl düşüreceğimi bilmiyorum. Ve sanırım tavuklu mama verdikçe de ishali artıyor çünkü hep tavuklu kullandım. Tavuklu Royal Canın yaş mama vermiştim en son aşılarından sonra kusmuştu. Ölmesini istemiyorum, onun için daha fazla ne yapabilirim ? İshal için tozlar da kullandık.. Çözümlerimiz bitti. Mücadeleyi bırakmıyor ama, yemek yiyip oyun oynamaya devam etmeye çalışıyor..

4 CEVAP

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Cok gecmis olsun.. Yiyen canlilar ber zaman umut var bence yemedikleri zaman asil problemler başlıyor. Bir başka veterinere gitseniz veya bir uygulama var vetmate diye indirip soru olarak bunlari sorun ucretsiz 2 soru hakkiniz var

chibiilkay
chibiilkay

354

teşekkür ederim, diğer gönderime de cevap yazdınız.. Bugün içinden oyuncak sesi geldi de şaşkınım. Biraz bekliyeyim :D

Kimsecik
Kimsecik

1439

Ateş var ise enfeksiyon vardır devam eden.Birde kurumamayı bırakın artık haşlanmış tavuk verin yada daha doğal bir beslenme yapın probiyotik mutlaka kullanın zaten antibiyotikler ishali arttırır mide bağırsaktaki dengeyi bozar.Probiyotik alın en kapsamlısını kapsül olsun su ile karıştırıp şırıngayala içirin azar azar.Mikrobik ishaller için olan ilaçlardan kullanıyorsunuzdur sanırım.Birde kedinizin karnında şişme falan varmı daha ağır bir hastalığa yakalandı ise bu inatçı ishal onun habercisi olabilir.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Farkında degilim yazmis olabilirim elimden geldiğince bildigim veya tahmin yürütebilecegim konularda yaziyorum :')

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 491 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR