Sokakta 6 Tane Yavru Kedi Buldum Yardım Edin.

Sokakta 6 tane yavru kedi buldum cok zayiflar anneleri de beslemiyordu emmeye çalıştıklarinda isiriyordu ve yavrularin bazi yerlerinde yara var anneyi zar zor yakalayıp bodruma koydum bir sureligine.Sonra yavruları da yakalayip bahceye koydum annesini dışarı çıkardığımda yavruların yanına gitti ama onları emzirmeDi yanlarında bekledi ama emmeye çalıştıklarinda saldırıyor daha çok küçükler yuruyemiyorlar bile ne ile nasıl beslemeliyim.

2 CEVAP

Mayis1
Mayis1

12715

Kediler için olan süt tozlarından alın. Şırınga, biberon ya da eldiven ile berin. Tuvaletlerini de bir pamuğu ıslatıp karınlarına masaj yaparak yaptırın. Altlarına bir beze sarılmış sıcak su torbası koyun ya da sıcak su konulmuş pet şişe.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Bodrumda kalıyorlarsa üşürler bu havalarda Mayis1 inde dediği gibi önceliklerinizden biri ısıtmak olsun en azından bir polar battaniyenizi feda edin 6 yavruyu uzun süreli sıcak tutmanız için çok işinize yarayabilir yavruları onun üzerine koyar koyabildiğiniz kadar da sıcak su koyduğunuz pet şişeler koyabilirsiniz. Yaraları ne durumda bakabildiniz mi..? Annenin memelerinde yara olabilir mi baktınız mı aklıma o geldi.. Hani öyleyse onun tedavisini yapıp yavrulara bakmasını sağlayıp herkes için en güzelini yapmış olursunuz..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 503 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR