Yaramaz Kedi Sorunsalı

Basakes
Basakes

2382 Puan

Selam, Mırmırı buradan sahiplendik şuan 6 -7 aylık erkek kısır değil. Önceden sahiplendiğimiz Roko ile yazın ben evdeydim çok iyi anlıyor bu yüzden ve yaramaz değil. Ama mırmır tam bir bela oldu. Nasılsa duvardaki prize su sıçratmayı başarıp evin şalterini bile attırdı.


1-Herşeyi yemeye çalışıyor yiyecek olduğunu algılarsa. diğer kedim bambuları yiyordu ama bu kurumuş güllerimi yedi. Sanırım Roko hiç yeltenmedi diye düşünmemiştim. Birde yiyeceklerini koyduğumuz 4 katlı bir dolap var 2. katında su pınarının yedek filtreleri vs var dadansalar da yiyemezler dediğim. Normalde kilidi var unutmuşum açmış ve su filtrelerini parçalamış yemiş, tuvaletini yaptığı için sorun olmadı(vet baktı).


2-Kaç gündür sevgilimle yerde biscolata vs buluyorum diye tartışıyorduk o ben düşürdüm bende o düşürdü diyordum. Meğer bu çantalarımıza girip paket açılımı yapıyormuş. Bana yerde benim ofiste aldığım bisküviyi bulduğunu söylediğinde anladım. Çantada insan açmış gibi duruyordu. tabi herşeyi kaldırdık. Ama bu onun için sadece daha zor bir görevdir kesin.


Böyle ekstra yarmaz kedisi olan var mı? Nasıl aştınız?(çoğu yer bizdede çocuk kilitli)

1 CEVAP

Pika sendromunu araştırın ve gerekli önlemleri alın. Ayrıca yaşı uygun kisirlastirma yapılsın. Hareketliliği azalır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap