Dişi Kısırlaştorma Sonrası Hafif Kızarıklık

Zynpkck
Zynpkck

13392 Puan

Merhaba dişi kedimi geçen hafta pazartesi günü kısırlaştırdım bu haftada sargısı alındı ilk geldiği zaman yarasını kanattı çok panik oldum fakat dikişlerini açmadığı için veterinere götürmedim şuan hafif kızarık gibi dikişleride erimeye başladı intihap yok ağrısıda sizce dikişlerinde bi sorun varmı ? Olmadı kıyafet gibi bişey giydirmelimiyim ?


4 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Burası neresi? Göbeği filan mı? Yani sizi üzmek istemem ama bu kısırlaştırma işlemleri artık normalde bir (en fazla iki) dikişle yapılıyor. Hatta birçok yerde dikişsiz işlem yapıyorlar. Kesik 1cm bile olmuyor. Kalçaya doğru çok küçük bir alanı tıraş edip yapıyorlar. Açıkçası ben bu fotoyu görünce şoke oldum :/ Veterineriniz yaşlı mı? Sanırım eski ekolden kopamamış.


İltihap yoksa önemli değil. İçerdeki dikişler tutmuştur artık. Yalamasına bile izin verebilirsiniz. Yaladıkça iyileşir.

Zynpkck
Zynpkck

13392

Normal kısırlaştırma değildi rahim ağzı intihabı vardı yani rahmi olması gerekenin üc katıymış o yüzden bu kadar fazla dikişi var Allaha şükür veterinerimiz çok iyi o konuda hiç bir sıkıntımız yok :)

Kimsecik
Kimsecik

1439

Standart bir kısırlaştırma ameliyatı olmadığını sizde belirtmişsiniz ;şuanki durum gayet normal akıntı iltihap gelmiyorsa kızarma normal sanırım çok fazla geçmez dikişler alınır.

Zynpkck
Zynpkck

13392

Eriyen dikiş zaten yalayıncada tedirgin oluyorum sanırım kaşınıyo zorlu bir süreçti sağolun içimi rahatlattınız sağolun :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1883 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81574 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR