Kedilerim İçin Vitamin Tavsiyesi(En İyisi)Hangisi?

Kimsecik
Kimsecik

1439 Puan

Arkadaşlar bir kedim anne emziriyor zayıfladı,diğer bir kedim henüz 3 aylık ve sanıyorum bağışıklığı zayıf...Bana tastamam bir vitamin mineral tavsiyesi lazım bu hususta bir inceleme ve araştırması olan varmı bir tavsiyeniz olursa sevinirim?

6 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Biz mutamin veriyoruz ikisine de. Ayrıca gimcatin prebiyotik macunu, multivitamin macun (bebek için uzman serisi kitten macunundan), taurin macunlarından dönüşümlü veriyoruz. Kefir ve ev yapımı yoğurt da veriyoruz. Kış geliyor ve oğlan hapşuruyor diye ikisine de immun 44 şurup veriyoruz. Oğlan FCV atlattığı için ona ayrıca l-lysine veriyoruz. Sonuçta evde koşan bir at sürüsünü aratmıyorlar sağolsunlar :D

Ben aminosol vermiştim suya değil ama mamaya karıştırmak gerekiyor. Veterinerine sormadan siz yine de vermeyin.

aleyn
aleyn

113859

anneye her gün varsa ev yapımı yoksa diğer yoğurt verin mutlaka, emziren annelerde kalsiyum ihtiyacı çok oluyor. bebeğe de gimcat baby paste. ayrıca her ikisine tavuk göğsü biraz pirinç ve kabak az suda haşlayıp sulu püre kıvamında verebilirsiniz tavuk şu aşamada çok faydalı onlar için.

Kimsecik
Kimsecik

1439

Aleyn nd kitten mama kullanıyoırum hepsinde tavuk kırmızı et yogurt(köyden getirdim) zaten yiyorlar.Vitamin tavsiyesine ihtiyacım olduğu için konuyu açtım.Gimpet vitaminleri fena değil ama yeterlimi emin değilim pirinç ve kabak kedilerin besini değil teşekkür ederim.

Kimsecik
Kimsecik

1439

ursaminor immun 44 bende alıyim içeriği güzel avusturta menşeyli vitamin mineral içeriği var.Bağışıklık gelişim geriliği zihinsel gelişim hepsi için faydalıymış fiyatı pahalı belki ama uzun süre yeterli olur teşekkür ederim.

Kimsecik
Kimsecik

1439

aminosol pek yeterli değil içerik olarak ben direk şırıngayla ağızlarına sıkıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 511 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR