Bonacibo?

Cakiland
Cakiland

1637 Puan

Merhabalar. N&D marka mama kullanıyorum. Çok güvenerek veriyorum ama benimki bir türlü sevemiyor mama yemeyi. Bir de öğrenciyim, fiyatı da zorlamıyor değil. Zam da gelmiş malum:) bugün tekrar N&D aldum ama bittiği zaman başka mamaya geçmek istiyorum artık. Aklıma da en çok bonacibo geliyor. Kullananlar 2'ye bölünmüş. Bir yarısı asla önermiyor, diğer yarısı olağanüstü memnun. Çok kararsız kaldım doğrusu. Siz bu mamayı önerir misiniz? Veya güvenebileceğim başka herhangi bir marka?

12 CEVAP

Amedsoner
Amedsoner

7898

Ben bonacibodan n d ye geçenlerdenim. Ağız kokusu diski kokusu azaldı tüy dökümü azaldı. Maması çok kokuyordu ayrıca ve o fiyata kaliteli bir mama olacağını sanmıyorum

Emre95
Emre95

806

Pahalı mamalar vardır birde uygun fiyatlı olanlar N&D acana orjen brit care Sanabelle bunlar çok kaliteli mamalar ama fiyatları oldukça yüksek eğer uygun fiyatlı arıyorsanız Pro Plan Bozita Profine Spectrum olabilir.

bestegures
bestegures

560

pro plan bu aralar hem uygun hemde kaliteli geliyor deneyebilirsiniz

Cakiland
Cakiland

1637

Bugün de n&d'yi çok güzel yedi ne yapacağımı bilemedim vallahi. Galiba n&d ile devam edeceğim, sağlıklı olsun da benim zorlanmam önemli değil. Çok zorlanırsam karıştırıp veririm dediğiniz gibi. Sağ olun var olun

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

@Sudeckmk royal canin hayvan deneyi yapan bir firmaya aitmis bilginize

Cakiland
Cakiland

1637

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Proplan'ı da kullandım daha önce ve açıkçası çok güvenmiyorum bu mamaya:( profine'ı da petshoplarda bulamadım hiç, yoksa onu düşünüyordum zaten. Birkaç yere daha bakayım en iyisi

Kimsecik
Kimsecik

1439

Durumunuz el vermiyorsa kısa bir süre kullanabilirsiniz bende kullandım ama en iyisi nd düşük tahıllı büyük paket alın eğer ucuza gelsin istiyorsanızda bonacibo ile karıştırın.

glytrksvr
glytrksvr

959

N&d kullanıyordum geçen ay mecburiyetten profine aldım hem dışkısı kötüydü hemde kırıp kırıp attı yemiyordu.Dün yine N&d aldım etrafa saçmadan yedi.Profinede hem yarısını ziyan ediyor benim oğlum hemde zayıfladı gibi geldi.

Proplan vermeyin önermem
Profine,provhoice,bozita öneririm

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Bazen royal canin bazen de bonacibo kullanıyorum o anki maddi durumuma göre :) bonacibo yorumlarını okuduğumda idrar yolu tıkıyor diyen var diğer markalar önünü kesmek için yapıyor bu yorumları aslında hiçbir sorun yok diyen de var. Ben idrar yollsrında bir sıkıntı yaratmasına karşı bonacibo verdiğim dönemlerde kedimin bol sıvı aldığından emin oluyorum. Günde bir iki kaşık sulu yaş mama vermek tavuk et kemik suyu vermek gibi. Şimdilik bir sorun yaşamadım bakalım :)

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Gönül rahatlığıyla matisse kullanabilirsiniz. O da nd gibi farminanın ürünü, sadece tahilsiz değil ama et kaynağı güvenilir ve et oranı yüksek. Proplandan falan kat kat iyi ve fiyatı çok daha ucuza bulursunuz 10kga alırsanız daha da ucuza gelir

Feronia
Feronia

117611

Eğer N&D tahılsız kullanıyorsanız daha uygun fiyatlı olarak Now Fresh'e geçebilirsiniz. Eğer düşük tahıllı kullanıyorsanız Go! veya Profine öneririm. Bunlar da olmazsa Brit Care, Sanabelle, Exclusion, Bozita, Matisse olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1396 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR